Jurgen Klopp are umor după ratarea titlului cu Liverpool! Ce spune despre eternul loc doi din cariera sa

Liverpool a avut parte de un adevărat thriller în ultima etapă. Dar nu în meciul contra lui Wolves, pe care l-a câștigat cu 3-1, ci acolo unde avea așteptări și speranțe. Iar în minutul 8O, Liverpool era campioană. Însă Manchester City nu doar că a egalat la Aston Villa, ci a și câștigat cu 3 goluri în 6 minute.

Iar la flash-interviu, la cald, neamțul Jurgen Klopp a avut câteva remarci cu o anume doză de umor. Mai ales că, din punctul lui de vedere, istoria pe care a tot trăit-o cu Borussia Dortmund în Bundesliga contra lui Bayern Munchen pare să se repete în Premier League contra lui Manchester City.

„Felicitări lui Manchester City și lui Pep Guardiola. Le mulțumesc celor de la Aston Villa și Wolverhampton pentru că au făcut meciuri pe cinste. Nu este rezultatul dorit. A fost un thriller.

Nu știu exact scorurile, dar știu că Aston Villa avea două goluri avantaj. În acest moment, suntem dezamăgiți. Dacă ar fi fost 5-0 pentru City după 10 minute, ar fi fost doar un meci normal pentru noi.

N-am făcut nici noi cel mai bun meci, dar totul e ok. 92 de puncte este ceva absolut incredibil. Am vrut să câștigăm titlul, dar este în regulă. Să termin pe locul doi este povestea vieții mele.

Nu poți face mai mult decât să dai absolut tot ce ai mai bun, iar băieții asta au făcut. Am ținut pasul până la capăt cu cea mai bună echipă din lume, este ceva de-a dreptul special. Vom încerca din nou sezonul următor”, a declarat Klopp, conform Express.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari