Tragedia momentului în România! S-a stins din viaţă la doar 56 de ani. Decesul sportivului, învăluit în mister

Sorin Pop, campion cu Elcond Zalău şi apoi antrenor al echipei de volei SCM Zalău, a decedat nesperat la vârsta de doar 56 de ani. Clubul a transmis un mesaj în memoria tehnicianului, pe rețelele de socializare.

Sorin Pop a fost component în lotul formațiilor Ştiinţa Explorări Baia Mare, Dinamo Bucureşti, dar şi Elcond Zalău, cu care a cucerit titlul naţional. Din postura de tehnician, acesta a fost vicecampion cu SCM Zalău, iar de mai mulţi ani activa ca antrenor secund la Explorări Baia Mare.

Tragedia momentului în România! Adio, Sorin Pop!

”Cu adâncă tristeţe am aflat în această dimineaţă de trecerea în nefiinţă acum câteva ore a celui care a fost Sorin Pop. Primul antrenor al echipei noastre de volei! Sub comanda acestuia, echipa noastră a reuşit să devină vicecampioana României. Chiar în primul sezon de existenţă!

Îţi mulţumim pentru ce ai făcut pentru voleiul zălăuan! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a transmis SCM Zalău.

Decesul lui Sorin Pop s-ar fi produs în urma unei lovituri puternice la cap, în urma unei căzături pe scări. În pofida eforturilor modicilor specialiști din cadrul Spitalului Judeţean Baia Mare, antrenorul nu a mai putut fi salvat.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed