Dan Şucu îşi pierde vedeta! Jucătorul care e pe cale să plece de la Rapid. Ce a anunţat înaintea meciului cu FCSB

Dan Șucu îşi pierde vedeta în această vară! Jucătorul care e pe cale să plece de la Rapid după terminarea campionatului. Ce a anunţat fotbalistul prezent la conferința de presă înaintea meciului cu FCSB.

Dan Șucu trece printr-o perioadă complicată. După o lungă perioadă în care a căutat un antrenor potrivit pentru Rapid, acum este posibil să piardă și unul dintre cei mai importanți jucători. Albion Rrahmani a vorbit despre o eventuală plecare.

Dan Șucu își pierde vedeta!

Venit doar de un an în Giulești, unul dintre cei mai buni jucători ai echipei a adus în discuție plecarea de la echipă. Prezent la conferința de presă premergătoare derby-ului cu FCSB, Rrahmani a dat de înțeles că este deschis la o nouă experiență în cariera sa. Dacă va veni o ofertă bună atât pentru el cât și pentru club, va pleca.

Ultimul meci din play-off-ul Superligii se joacă duminică de la ora 21:00. Rapid o întâlnește pe FCSB. Cel mai bun fotbalist al giuleștenilor a dezvăluit că nu a primit nicio ofertă concretă, dar confirmă că își dorește să plece. „Nu ştiu nimic despre un transfer al meu, eu am contract până în 2026. Dacă va veni o ofertă bună voi discuta cu clubul, dar în acest moment nu ştiu nimic”, a anunțat atacantul.

Pentru internaționalul kosovar și-au arătat interesul echipe din Europa, ca Napoli, Slavia Praga, Sparta Praga, Werder Bremen sau Benfica. Oficialii vișiniilor au cerut o sumă prea mare în schimbul jucătorului. Diferența dintre ceea ce pot oferi echipele și pretențiile rapidiștilor este prea mare. 10 milioane de euro este suma cerută pentru atacantul din Kosovo.

Rapidiștii vor victoria cu FCSB!

Rapid a fost cea mai slabă echipă din play-off-ul Superligii. Un singur punct au reușit să obțină giuleștenii în 9 meciuri. Chiar și așa, Rrahmani este încrezător și spune că echipa sa va câștiga derby-ul împotriva campioanei FCSB

„Este ultimul meci şi e foarte important pentru noi să terminăm sezonul cu o victorie. Noi vom intra pe teren pentru a câştiga şi a pregăti apoi cum se cuvine următorul sezon. Nu ştiu dacă FCSB va folosi rezervele sau nu, noi vom intra pe teren şi vom da 100% indiferent de adversari.

Nu sunt dezamăgit de întreg sezonul, ci doar de meciurile din play-off, când nu am fost într-o formă prea bună. În fotbal se poate întâmpla orice, aşa că acum important e să ridicăm capul şi să mergem mai departe.

Fanii ne pot ierta, dar nu ne putem ierta noi. Evoluţiile acestea au apărut într-un moment foarte prost. Ştiu că în sezonul următor putem face mai mult şi că putem câştiga un trofeu”, a încheiat Rrahmani.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed