S-a decis soarta lui Dennis Man! Dezvăluiri de ultimă oră despre tricolor. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Dennis Man a promovat cu Parma în Serie A! Tricolorul a dat dovadă de evoluții spectaculoase, motiv pentru care a fost catalogat drept ”cel mai bun atacant din eșalonul secund al Italiei”.

Echipe precum Borussia Dortmund sau Juventus s-au interesat, deja, de situația internaționalului, însă Victor Becali, agentul lui Dennis Man, a dezvăluit care sunt, de fapt, șansele ca românul să se transfere la o altă echipă din Europa.

S-a decis soarta lui Dennis Man!

Dat fiind faptul că fereastra de transferuri nu s-a deschis momentan, Victor Becali a menționat faptul că Parma nu a primit, momentan, nicio ofertă concretă pe numele internaționalului român.

Dennis Man, pe de altă parte, își dorește prelungirea colaborării cu Parma. Atacantul a impus, însă, o condiție financiară în schimbul semnăturii sale, și anume, dorește un salariu anual în valoare de 2 milioane de euro.

”Se vorbește încă de prelungirea contractului. Deocamdată nu are oferte concrete (n.r. de la alte cluburi). Pentru că nu e perioadă de transferuri. Dar discuții… Parma nu ar putea să aibă discuții din moment ce avea de atins un obiectiv. Oferte oficiale nu se pot face deocamdată. Deci probabil că… Va fi și Campionat European. Este timp, va fi lung mercato-ul.

(n.r. El ce și-ar dori?) Păi, el a anunțat că și-ar dori și să prelungească. Să rămână la Parma, dar sigur că dacă vine o ofertă foarte bună… normal că te gândești la altceva. S-a acomodat în fotbalul italian, cunoaște fotbalul italian, e un lucru important. Sigur că își dorește și el o confirmare din Serie A, nu? Parma e o societate bună, e o echipă bună, o societate sănătoasă, fără probleme, vom vedea ce va fi, deocamdată e devreme!”, a spus Victor Becali, potrivit iamsport.ro.

În actualul sezon de Serie B, Dennis Man a înscris 11 goluri și a oferit 6 pase decisive la Parma, în 35 de partide.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed