S-a aflat adevărul despre Simona Halep! O apropiată a româncei a spus clar. Ce s-a întâmplat după ce a dat-o afară

S-a aflat adevărul despre tenismena Simona Halep! O apropiată a româncei a spus clar ce trebuie să facă pentru a se recupera complet. Ce s-a întâmplat cu relația dintre cele două după ce a dat-o afară.

Simona Halep trece prin momente grele în această perioadă. Revenită după suspendarea de 9 luni, accidentările se țin lanț și nu se poate ridica la nivelul dorit. La ultimul turneu a fost nevoită să abandoneze meciul.

S-a aflat adevărul despre Simona Halep!

În tribunele turneului de la Paris, a fost prezentă și Virginia Ruzici, fosta manageră a Simonei. Cele două au lucrat împreună timp de 14 ani. Partida cu Kessler s-a încheiat prin abandonul Simonei Halep, la scorul de 7-5, 2-3, în urma unor probleme la genunchi.

După meci, Ruzici a explicat că i-a făcut plăcere să vină la meciul lui Halep. Aceasta locuiește în capitala Franței și i s-a părut normal să o susțină. Mai mult, a sfătuit-o să nu mai joace niciun meci până nu se va recupera complet.

„Am fost managerul Simonei timp de 14 ani. Ne-am despărțit, dar relația noastră va rămâne aceeași. Suntem foarte apropiate și o încurajez din toată inima. Eu locuiesc la Paris și dacă Simona a venit aici, era normal să ne vedem. Așa că am venit să urmăresc meciul.

Dacă o pot ajuta, o voi face ca fostă jucătoare. Și eu am suferit accidentări destul de grave, în special la genunchi. Trebuie să facă lucrurile bine, să se trateze și să nu revină până nu e recuperată complet”, a spus Ruzici într-un interviu acordat Tennis Actu.

Virginia Ruzici a fost câștigătoarea turneului de la Roland Garros în anul 1978. Aceeași performanță a fost repetată și de Halep, în 2018.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed