Scandal uriaş la Cupa Mondială 2022! Este oracol sau a demascat blatul? Toată Planeta, şocată de anunţ / Foto

Scandal uriaş la Cupa Mondială 2022! Este oracol sau a demascat blatul? Toată Planeta a fost şocată de anunţul preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron. Acesta a făcut un pronostic incredibil cu câteva ore înaintea meciului Franţa – Polonia.

Cupa Mondială 2022 este cuprinsă de o mulţime de scandaluri şi controverse. Ce s-a întâmplat acum, le întrece pe toate.

Scandal uriaş la Cupa Mondială 2022!

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a şocat toată Planeta. A pronosticat scorul exact de la Franţa – Polonia. Dar asta nu e tot. Şeful statului francez a nimerit şi marcatorii golurilor din optimea de la Cupa Mondială 2022.

Franţa – Polonia 3-1 a fost scorul final. Macron a spus că Franța va câștiga cu scorul de 3-1, lucru care s-a întâmplat. Mai mult, Macron a fost sigur și de faptul că Robert Lewandowski va înscrie. Polonezul a marcat la ultima fază a meciului.

Franța este a treia echipă calificată în sferturile Campionatului Mondial, după Argentina și Olanda. Macron a fost rugat de jurnaliștii de la „Le Parisien” să ofere un pronostic pentru duelul dintre Franța și Polonia. Politicianul a intuit că Franța se va impune cu 3-1, dar a ghicit și marcatorii partidei: Robert Lewandowski, Kylian Mbappe și Olivier Giroud.

Așa cum era de așteptat, pronosticul lui Macron a devenit imediat viral pe rețelele de socializare.

„Cred că vom câştiga cu 3-1. Lewandowski va marca, la fel ca Mbappe sau poate Giroud, care vrea să intre în istorie. Am foarte mult respect pentru Didier Deschamps (n.r. – selecţionerul Franţei), experienţa lui, know-how-ul lui. Media de vârstă a acestui colectiv este foarte tânără şi, în acelaşi timp, trebuie să fie unsprezece jucători care au o stea pe care ei înşişi au brodat-o (n.r – referire la titlul modial de acum patru ani)”, a fost predicția incredibilă dată de Emmanuel Macron.

Acum, toată lumea se întreabă dacă preşedintele Franţei este oracol sau dacă a demascat blatul fără să vrea.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari