Mihai Stoica îi face echipa lui Edi Iordănescu! Jucătorul care nu trebuie să lipsească. Este obligatoriu

Mihai Stoica îi face echipa lui Edi Iordănescu. Managerul general de la FCSB știe ce jucător nu ar trebui să lipsească din primul 11 la următoarele meciuri din campania de calificare la EURO 2024.

După victoria cu Belarus, România are 6 puncte și ocupă locul 2 în grupă.

Mihai Stoica îi face echipa lui Edi Iordănescu

România a învins Belarus, 2-1, și are 6 puncte după primele două meciuri din campania de calificare la EURO 2024. Mihai Stoica a recunoscut însă că nu a fost mulțumit de ceea ce a văzut în meciul de pe Arena Națională.

„E foarte greu să discuți după ce s-a întâmplat, ultima impresie contează. Am terminat în genunchi, cu trageri de timp. A rămas scorul și e foarte bine, avem 6 puncte din 6, e perfect.

Avem 3 bile albe până acum: rezultatele noastre, rezultatele celelalte și programarea, care este excepțională. Nu poate fi mai bună de atât! Am plecat glonț ca rezultate, uite ce bine arată grupa. Bine tare. Trebuie să gândim foarte bine pașii de acum încolo. Meciurile noastre sunt cu Kosovo și Israel. Tot ce obții cu Elveția e un bonus”, a declarat Stoica la Orange Sport.

Managerul general de la FCSB în sfătuiește pe Edi Iordănescu să-l convoace pe Florinel Coman la următoarele meciuri.

„Vreau să fac pariu, doar să fie sănătos… Florinel Coman va fi titular la națională în iunie. Mă uit la cum se antrenează, nu l-am văzut așa vreodată! Este prea bun! O să vedem în campionat, sigur că una e la antrenamente, alta la meciuri”, a mai spus Mihai Stoica.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari