S-a decis soarta lui Denis Alibec! La ce echipă din Superliga va juca tricolorul. Ofertă clară a lui Gigi Becali

S-a decis soarta lui Denis Alibec! Echipa din Superliga la care va alege tricolorul să meargă. Gigi Becali i-a întins oferta pe masă. Motivele clare pentru care atacantul ar alege roș-albaștrii.

Gigi Becali are lista făcută cu jucătorii pe care îi dorește la FCSB. După ce și-a declarat în nenumărate rânduri interesul pentru Louis Munteanu și Denis Alibec, acum, latifundiarul din Pipera vine cu argumente puternice.

S-a decis soarta lui Denis Alibec! Ofertă clară a lui Gigi Becali

Mama și bunica lui Denis Alibec sunt persoanele care l-ar putea convinge pe jucător să revină la FCSB. Potrivit latifundiarului din Pipera, cele două au plâns în momentul în care atacantul a plecat de la echipă.

Cât despre celelalte transferuri, patronul declară că, pe lângă alți jucători cărora nu le-a dat nume, Forin Tănase și Kiki, de la Farul, sunt jucătorii care ar putea să ajungă la FCSB.

„Avem nevoie de un atacant, fie că e Louis Munteanu, fie că e Alibec. Denis a zis că e supărat, că au plâns mama și bunica lui când el a plecat de la FCSB. Eu nici nu mai țin minte. Să zică mersi! Dacă nu plângeau, o ținea pe jocuri pe calculator, nu își revenea.

Despre Tănase, pot să vă zic sigur că nu rămâne acolo. Ar avea oferte din Rusia, dacă nu îi dau 100.000, nu se duce. Probabil va veni la noi. Tănase, încă doi atacanți, negociem și cu un fundaș central, poate un fundaș stânga, să vedem cu Kiki, de șase luni este discuția, dar nu am vrut să discut”, a declarat Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed