Imaginile pe care Dan Şucu nu voia să le vadă! Ce probleme are antrenorul dorit de Rapid. A fost surprins în ipostaze jenante / Video

Imaginile pe care Dan Şucu nu voia să le vadă! Cum a fost surprins antrenorul care urmează să ajungă la Rapid. Ipostazele deloc plăcute în care a apărut sunt peste tot pe internet.

Neil Lennon este antrenorul cu care Dan Șucu se află în negocieri pentru preluarea băncii tehnice de la Rapid.

Imaginile pe care Dan Şucu nu voia să le vadă!

Se pare că tehnicianul a avut o perioadă mai puțin plăcută în pandemie, atunci când a plecat de pe banca tehnică a celor de la Celtic, în 2021, iar acest lucru l-a făcut să decurgă la gesturi mai puțin demne de un antrenor de fotbal.

Neil a fost filmat pe ascuns după ce luase prânzul în Carlisle, într-o stare mai neconvenabilă. Se pare că tehnicianul a abuzat de băuturile alcoolice, iar acest lucru l-a făcut să nu se mai poată ține pe picioare.

Persoana care a filmat întreaga scenă cu Neil Lennon, a urcat videoclipul pe toate platformele de socializare, iar acest lucru a fost condamnat de irlandezi.

„Imaginile nu-mi fac cinste”

L-a aproximativ două luni de la incident, Neil Lennon a vorbit public de întâmplarea neplăcută și a mărturisit că acele imagini reprezintă fix opusul lui, și că își cere iertare pentru imaginea proastă pe care și-a creat-o.

„A fost dezamăgitor. Am avut o zi cu niște prieteni. Am avut o după-amiază bună, dacă vrei să-i spui așa.

Imaginile nu-mi fac cinste. M-am uitat la ele și m-am gândit că trebuie să schimb percepția oamenilor despre mine. Așa că exact asta am încercat să fac. Dar nu ar trebui să se ajungă la asta. Nu ar trebui să mă închin în fața percepțiilor publice tot timpul.
Este împotriva legii ceea ce a făcut tipul. Ar fi trebuit să mă pot bucura de o după-amiază cu prietenii fără ca fotografia mea să ajungă în spațiul public”, a declarat Neil Lennon, potrivit The Times.

Cum au reacționat irlandezii

Comentariile au fost împărțite, fiind persoane care și-au arătat compasiunea față de tehnician, dar și persoane care au condamnat gestul făcut.

„Bărbatul este beat. După anul pe care (n.r. 2021) l-a avut nu este surprinzător. Lăsați-l în pace”, „Mi-a plăcut întotdeauna Lennon pentru că este o persoană reală, nu un alt robot instituționalizat care a fost guvernat de club toată cariera lui”.

„Deci, dintr-o dată, tipul care a filmat este de vină pentru că Neil Lennon este un vagabond bețiv. 99,9% dintre voi ați făcut același lucru”.

„Mă bucur că acest ticălos a fost filmat într-o astfel de stare. Este hilar”, „Sunt fan Rangers, este trist, este un păcat, este o dependență”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed