Mihai Rotaru l-a atacat dur pe Mirel Rădoi: ‘Cu mine nu a vorbit de demisie. A fost nociv pentru CSU Craiova’

Mihai Rotaru nu se aștepta ca Mirel Rădoi să-și dea demisia după meciul din Cupa României. Finanțatorul oltenilor spune că l-a rugat în repetate rânduri pe Sorin Cârțu să nu mai facă afirmații la adresa antrenorului, dar acesta nu l-a ascultat. Rotaru a lăsat de înțeles că a fost deranjat de atitudinea lui Rădoi. S-ar fi așteptat să primească măcar un telefon.

„Nu aveam niciun semnal și, până la ora asta, nu m-a sunat nimeni, să-mi spună că pleacă, să stabilim ce se dorește. Toate informațiile le am prin intermediul presei, am citit declarațiile lui Mirel Rădoi.

În ultimele meciuri, după fiecare meci avem acest discurs al lui Mister, că nu stă, că pleacă. Asta m-a deranjat. Nu pot să accept să ne spălăm rufele în public. Trebuie să discutăm lucrurile față în față!”, a declarat Mihai Rotaru.

„Domnul Rădoi a fost nociv pentru Universitatea Craiova”

„În momentul acesta, din punctul de vedere al imaginii, domnul Rădoi a fost nociv pentru Universitatea Craiova. Adică lasă în spate o echipă care are o grămadă de animozități în relația cu suporterii, în relația cu mass-media, în relația dintre staff și conducere.

Trebuie să o luăm de la zero. Tot ce am încercat să construim cu domnul Rădoi s-a întors împotriva noastră în acest moment.

L-am sprijin inclusiv după declarațiile de la finalul meciului cu Rapid, când a exclus patru jucători din lot. Markovic avea botez a doua zi, iar eu eram invitat. Am reușit să mă duc, pentru a nu se crede că țin partea unui jucător. Am refuzat să discut cu jucătorii, nu i-am mai sunat. La modul acesta s-a dus politica noastră”, a mai spus Rotaru.

„Sunt extrem de dezamăgit, trist”

„Sunt extrem de dezamăgit, trist, pentru această situația, pentru că s-au făcut toate eforturile ca domnul Rădoi și staff-ul lui să reușească, să fie mulțumiți. Nu putem să aducem jucători acum, că nu e perioadă de transferuri. Eu am planul făcut. Știu ce terbuie să fac în continuare”, a mai spus Mihai Rotaru, la Digi Sport Special.

Distribuie articol:

3 COMENTARII

  1. Iată încă o vedeta care își spala rufele la Tv.Ce poți sa mai zici,pe unde a fost ca antrenor a dat greș,iar comportamentul este a unui pusti de 16 ani,atâta cerebel are,cu toți s-a certat chiar și cu el,nu a ținut cont ca n-are educație și diplomație,nu-si atrage jucătorii pentru ca stilul de impunere e total greșit,trebuie sa ții cont de personalitatea fiecărui jucător și sa-l faci sa se simtă foarte important în angrenajul echipei.Ce profesori deosebiți a șlefuit acest caracter…..

  2. Ăștia ne sunt reprezentativi,cu ei ieșim în lume.Atata timp cât federația e inundata de vedete și abunda în idei mărunte, fotbalul romanesc la nivel de club, de echipa națională care sta în letargie ,fără perspective de redresare,la fel și cu viata politica promovom incompetenți în masa și arătăm în exterior ca ghiocelul umilit la masa bogaților europeni.Ce tot ne căciulim la austrieci cărora le-am dat industria și piață de desfacere pe care clasa politica PSD&PNL&UDMR au vandut-o ca la fierul vechi.Toata crema industriei românești le-am facut-o cadou, cică ca să ne primească în UE în loc sa ne numim statul Roman al 54 lea stat al USA și eram mai câștigați deveneam americanii europeni cu salarii de peste 3500$/luna

  3. Toata stima pentru Radoi, act de curaj si demnitate. Nimeni n-a putut rezista cu nimicul Cartu, nici mare fotbalist, nici mare antrenor, nici rezonabil presedinte. Rotaru iese cu transferuri si cu lovituri prin presa ca sa minimizeze efectul Radoi dar capacitatea lui manageriala a fost si este in mare suferinta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari