Cutremur la CSU Craiova! Mirel Rădoi și-a dat demisia. Acuzații grave la adresa lui Sorin Cârțu

Cutremur la CSU Craiova. Mirel Rădoi nu a mai rezistat după eșecul din Cupa României, scor 1-2 cu FC Argeș, și și-a anunțat demisia în direct.

Inițial, antrenorul a vorbit doar despre meciul din Cupa României și a făcut acuzații la adresa conducerii clubului.

Apoi, după câteva minute a revenit în fața reporterilor și a anunțat că își dă demisia.

„Semnalele care au tot fost. Pentru mine au fost clare. Rezultatele nu sunt consecința unui joc slab. Dacă m-aș lua după nea Sorin (n.r. Cârțu), ar fi consecința unui joc slab. O să îi predau lui legitimația să revină la echipă.

(n.r. s-a răzgândit în drumul dinspre flash interviu spre zona mixtă) E drumul lung de aici până sus. Am cugetat la ceea ce s-a întâmplat. Acum am luat decizia. În momentul în care stai și le pui cap la cap…. am tot colectat informații și lucrurile care s-au spus, iar multe dintre ele au venit din interior. Decât să fie o situație implozivă la club, mai bine plec. Orice aș face… m-ați criticat că m-am luat de jucători…

Dacă eu nu am dreptul să o fac… Cei care conduc au dreptul… Trebuie să se termine lucrurile astea pentru că altfel Craiova nu va ajunge să câștige titlul. Nu făceam altceva decât să ne păcălim singuri. Îmi pare său că nu am reușit să ne calificăm în Cupă și îmi pare rău pentru ceea ce las în vestiar. Am ajuns la concluzia că nu pot să fac mai mult. Au apărut aceste lucruri care nu fac decât să dinamiteze și mai mult…”, a spus Mirel Rădoi, la zona mixtă, după meciul cu FC Argeș.

Acuzații grave la adresa lui Sorin Cârțu

Antrenorul a fost extrem de deranjat de atitudinea celor din conducerea clubului. Cel mai tare l-au supărat însă afirmațiile făcute de Cârțu.

„Am văzut ce a zis nea Sorin că FC U Craiova că meria să câștige partida clar. Din punctul meu de vedere cred că s-a uita la altă partidă. Am avut ocaziile alea, am avut 65% posesie, am avut suturi la poartă. Înseamnă că antrenăm degeaba.

Semnalele sunt altele din partea clubului, femeile vorbesc despre fotbal (n.r. soția lui Sorin Cârțu), despre ce se întâmplă la Craiova. Eu nu accept prea multe semnale. Mă gândesc să rezolvam problemele. Dacă avem ceva de spus, atunci să ne spunem față în față ca bărbații, nu la televizor. Declarațiile venite din interior au destabilizat echipa”, a spus Mirel Rădoi, la flash-interviul de după meci.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari