Sorin Cârțu a reacționat după ce Mirel Rădoi a anunțat că își dă demisia de la CSU Craiova

Mirel Rădoi a anunțat că demisionează din funcția de antrenor al celor de la CSU Craiova după meciul pierdut în fața celor de la FC Argeș, în Cupa României.

Sorin Cârțu spune că a fost foarte surprins când a aflat și că Rădoi vrea doar să atragă atenția după eșecul din Cupa României.

„Nu știu ce se întâmplă, eu sunt surprins de treaba asta și de tot. Sunt surprins de atitudinea lui, mă refer la modul în care a vorbit și decizia pe care a luat-o. Ce a vorbit este total aberant, încearcă să atace oamenii care au fost cu el, în special pe mine.

L-am susținut, l-am adus la echipa asta, dar nu doar eu l-am adus. L-a adus domnul Rotaru și la sugestia mea, după aceea ne-am consultat și acum ataci în felul acesta, când nu îți iese ție ce vrei.

Vrei să înlături atenția de la eșecul ăsta, pentru că și-a ratat obiectivul de Cupă, încearcă să aducă argumente neadevărate”, a declarat Sorin Cârțu pentru Fanatik.

Mirel Rădoi, atac la Sorin Cârțu

Mirel Rădoi nu a ratat ocazia să-l atace dur pe Sorin Cârțu în momentul în care și-a anunțat demisia.

„Între mine și jucători nu s-a întâmplat nimic. Cred că nea Sorin a înțeles greșit mesajul. I-am zis că îi sunt mereu recunoscător că m-a debutat ca fotbalist.

Dar să ne spună nouă ce să facem la meciuri, la antrenamente… nu am acceptat și nu voi accepta asta niciodată!

Am văzut și declarația lui nea Sorin Cârțu de după meciul cu FCU. A zis că meritau ei să câștige. Din punctul meu de vedere, s-a uitat la altă partidă.

Când am avut atâtea ocazii, iar adversarul a avut două șuturi… dacă fiecare șut al lor pe poartă trebuie să fie și gol, atunci ne antrenăm degeaba”, a spus Mirel Rădoi.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari