VIDEO ULUITOR! Se întâmplă și la `case mari`? Shakira ar fi trăit rău cu soacra, gesturi incredibile făcute de mama lui Pique

Când Shakira i-a pulverizat cu atacuri frontale în versuri pe actuala iubită și pe însuși Gerard Pique, lumea nu s-a mirat prea tare, având în vedere că mai toate insinuările cântăreței s-au regăsit în narativul tabloidelor, din vară și până în prezent.

Însă a existat un vers care i-a făcut pe unii să se gândească și să se aplece mai mult asupra legendelor cum că soacra ar fi fost ”poamă acră” cu adevărat pentru cântăreața din Columbia.

”M-ai lăsat cu soacra vecină, cu presa la ușă și cu datorii la Fisc!”, a fost unul dintre versurile piesei cu care Shakira a rupt topurile, i-a dat rușinică lui Pique și s-a și umplut de bani.

Într-adevăr, mama lui Pique are casă gard în gard cu vila în care au trăit celebra artistă și fiul ei, cu cei doi copii. Și în timp, ar fi existat ceva discuții despre care presa de scandal a menționat în treacăt.

Însă acum au ieșit la iveală imagini șocante! Publicația Hola! a aruncat pe piață un filmuleț cu Montserrat Bernabeu surprinsă în timp ce o împingea pe față pe Shakira, în public, și îi făcea semn să tacă. Evident, în fața unui Piqué fără nicio reacție. Imaginile sunt mai vechi, iar soacra era ofuscată pe Shakira că e prea dezbrăcată.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari