Pique, umilit de Shakira! Noi dezvăluiri incendiare din interior. Când s-a produs, de fapt, ruptura dintre cei doi

Pique, umilit de Shakira! Noi dezvăluiri incendiare din interior ies chiar acum la iveală. S-a aflat când s-a produs, de fapt, ruptura dintre cei doi. Fotbalistul ar fi comis-o de mai multe ori, iar artista nu a mai rezistat.

Shakira s-a săturat de infidelităţile lui Pique. Cei doi au pus punct unei relaţii de 12 ani anul trecut. Acum, ies la iveală noi dezvăluiri din interior.

Pique, umilit de Shakira!

Pique a înşelat-o pe Shakira cu o femeie mult mai tânără decât ea, Clara Chia Marti. Se pare că asta doar a pus capac relaţiei. Jucătorul a comis-o de mai multe ori. Mai mult, acesta ar fi încercat să se împace cu mama copiilor lui. Nu a mai avut nicio şansă.

În cea mai recentă piesă lansată, Shakira l-a făcut praf pe fostul ei partener. Versurile „BZRP – Sesiunea 53” au stârnit controverse. Solista și-a exprimat disprețul pentru bărbatul care a înșelat-o cu o altă femeie. Se pare că tot ce a transpus Shakira în piesa respectivă este cât se poate de adevărat.

La un moment dat, interpreta columbiană spune în piesa sa: „Nu mă întorc cu tine, nici că plângi sau mă implori”! Acest lucru ar fi adevărat, conform fotografului Jordi Martín.

Relația dintre Shakira și Pique s-ar fi destrămat în aprilie 2022. Abia două luni mai târziu cei doi au anunțat oficial că nu mai formează un cuplu. Jordi Martín a dezvăluit faptul că Piqué ar fi realizat că a greșit. A dorit să reia legătura cu mama copiilor săi. Timp de două luni, fostul star al Barcelonei ar fi încercat să se împace cu Shakira. Totul, fără rezultat.

„Surse din apropierea Shakirei au mărturisit că cei doi au încheiat relația în aprilie anul trecut. O lună mai târziu, Pique a regretat acest lucru și s-a întors acasă. Shakira nu a vrut să mai audă nici în ruptul capului de el”, susține Jordi Martín, conform marca.com.

Shakira s-ar fi săturat de toate escapadele amoroase ale fotbalistului din ultimii 12 ani. A decis să nu-i mai acorde o altă șansă. În plus, artista ar fi realizat că tânăra Clara Chia nu este decât o altă persoană pasageră din viața fostului fotbalist de la Barcelona.

Cu toate acestea, Piqué s-ar fi refugiat iar în brațele studentei de 23 de ani. Ar fi integrat-o deja în familia lui. După ce a descoperit de noua relație, Shakira a decis să adune dovezi și să demonstreze că a fost înșelată. Ar fi contactat avocați care să o ajute să-l facă praf pe Pique. Acum, Shakira și Gerard Pique se luptă în instanță pentru custodia celor doi copii, Sasha, în vârstă de 7 ani și Milan, de 9 ani.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari