Nu s-a lăsat! Umilit de Shakira în piesa nouă, Pique s-a dat în spectacol în direct: `Casio e noul nostru sponsor!`

Shakira i-a dat lovitura sub centură fostului partener, Gerard Pique: a lansat o nouă piesă, în colaborare cu DJ-ul argentinian Bizarrap în care-l atacă frontal pe tatăl copiilor lui și pe amanta cu care a fost tradusă mai bine de un an în propria-i casă, Clara Chia Marti.

Shakira nu s-a ascuns după cuvinte. L-a pulverizat pe fostul fotbalist al Barcelonei direct, transmițându-i că atunci când se antrenează, ”să-și antreneze și creierul”. ”Ai schimbat un Rolex pe un Casio”, a mai spus cântăreața în noua melodie.

Și după ce aseară a reacționat pe Twitter cu emoticoane care înfățișau un circ, clovni și simboluri pe aceeași temă, astăzi Pique a încercat să o persifleze din nou pe mama copiilor săi. S-a dat în spectacol în direct pe Twitch în această seară, când a anunțat că firma de ceasuri Casio e noul sponsor al ligii sale de fotbal.

„Avem un acord cu Casio pentru Kings League (n.r. o competiție inedită cu meciuri 7 versus 7). Nu e glumă, vă dau câte unul fiecăruia!”, a spus Pique. Sergio Aguero, prezent prin videocall, a fost întrebat de jurnalistul Gerard Romero: „Kun, de ce a apărut Casio?”. „Din cauza melodiei Shakirei” a venit replica lui Aguero, moment în care Pique a părut că se amuză foarte tare.

Se pare însă că nu i-a prea prins nici de data ironia lui Pique la public. ”Și noi râdem astăzi, vom râde și mâine, și tot anul de el”, a fost unul dintre comentarii pe Twitter. ”Mie îmi vine să râd cum o singură o femei pune pe foc întreaga lume a fotbalului”, a mai scris un altul.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari