Spectacol cu galeria Craiovei, la stadion după antrenament! Mesaj pentru jucătorii lui Rădoi: `Demonstrați că aveți valoare, mâine vrem calificare!`

Mirel Rădoi (41 de ani) va debuta pe banca Universității Craiova într-un meci de totul sau nimic. Rădoi a fost chemat să o califice pe Craiova, învinsă de Zorya Lugansk, în prima manșă din turul trei preliminar al UEFA Conference League.

Fanii Universității Craiova s-au strâns în fața stadionului, după antrenamentul oficial, și au făcut spectacol. Au aprins fumigene în culorile clubului, au scandat și au afișat un banner cu un mesaj: ”Demonstrați că aveți valoare, mâine vrem calificare!”.

Momentul i-a lăsat fără grai pe mulți dintre jucătorii pregătiți de Rădoi. Iar unii dintre au filmat spectacolul galeriei cu telefoanele mobile.

Universitatea are antrenor nou. Rădoi a fost instalat doar cu două zile înaintea partidei cu ucrainieni, dar și-a conturat deja primul 11 pe care-l va definitiva însă cu câteva ore înainte de startul meciului. Dan Nistor, renegat de Balint, ar putea reveni printre titularii Craiovei.

”Aici nu aș vrea să intru în alte detalii, deoarece le-am spune adversarilor ce vom face mâine seară. Toată lumea este pregătită. Primul 11 îl voi decide mâine după masa de prânz. În momentul de față, în mare așa, am idee despre primul 11, doar că am câteva semne de întrebare.

În mod normal da, dar egalăm balanța pentru că jucăm acasă, echipa vine după un meci câștigat, vrem să arătăm că în tur a fost o întâmplare”, a declarat Mirel Rădoi, la conferința de presă premergătoare partidei cu Zorya.

https://fb.watch/ePQlPqT3B9/

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari