Sorana Cîrstea face avere din tenis! Partenera fiului lui Ion Ţiriac s-a umplut de bani. Dezvăluiri de ultimă oră despre sportivă

Sorana Cîrstea face avere din tenis! Partenera fiului lui Ion Ţiriac s-a umplut de bani. Dezvăluiri de ultimă oră despre sportivă. Cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România va primi o sumă importantă doar pentru participarea la Roland Garros.

Sorana Cîrstea şi-a câştigat un statut important în tenis prin rezultatele obţinute. Oficialii celui de-al doilea turneu de Mare Şlem al anului au anunțat sumele pregătite pentru sportivi.

Sorana Cîrstea face avere din tenis!

Sorana Cîrstea va încasa 73 de mii de dolari doar pentru simpla prezență pe tabloul principal al turneului de Mare Șlem. Dacă trece de primul tur va încasa 110 mii de dolari, conform Punto de break. Sursa citată mai spune că cei care vor câştiga turneul vor primi câte 2,4 milioane de euro.

Sorana a câștigat 583 de mii de dolari anul acesta. Se apropie de zece milioane de dolari strânși din tenis, în toată cariera ei. Nu va avea de apărat mare lucru la Paris, deoarece anul trecut a fost eliminată în primul tur, de italienca Jasmine Paolini.

La Roland Garros, ea a obținut însă cea mai bună performanță a carierei la un turneu de Mare Șlem, în 2009. Atunci a izbutit calificarea în sferturile de finală, performanță egalată anul trecut la US Open.

Cîrstea a pierdut încă din turul inaugural la Strasbourg, iar acum se poate concentra pe întrecerea de la Paris. primul obiectiv pentru româncă ar fi să ajungă în săptămâna a doua a marelui turneu parizian. Speră să facă măcar sferturi de finală, precum în 2009.

Sorana şi fiul lui Ion Ţiriac şi-au ţinut mereu departe relaţia de ochii curioşilor. Nu s-au afişat împreună, deşi băiatul magnatului a fost văzut de multe ori în loja sportivei, la turneele la care a participat.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed