S-a aflat adevărul despre Simona Halep! Lovitură devastoare pentru româncă. De ce n-a primit, de fapt, invitaţie la Roland Garros

S-a aflat adevărul despre Simona Halep! Lovitură devastoare pentru româncă. S-a aflat de ce n-a primit, de fapt, invitaţie la Roland Garros. Specialiştii vin cu propria versiune despre cazul româncei.

Simona Halep s-a accidentat la meciul inaugural de la Trophee Clarins. A rezistat doar o oră şi jumătate pe teren, în turul inaugural.

S-a aflat adevărul despre Simona Halep!

Acum, presa din SUA a venit cu o concluzie clară despre Simona Halep. Românca nu a primit wildcard din partea organizatorilor de la Roland Garros pentru ediția din acest an a turneului de Mare Șlem.

Francezii nu acordă wildcarduri sportivilor implicați în cazuri de dopaj. Asta deşi românca şi-a dovedit nevinovăţia la TAS. „Organizatorii de la Roland Garros au luat decizia corectă în privința Simonei Halep”, spun cei de la Lob and Smash.

„Vocile cele mai puternice care au contestat wildcardurile pentru Roland Garros au fost cele ale fanilor Simonei, una dintre cel mai populare jucătoare din circuit. S-a întors pe teren după cazul de dopaj.

Federația Franceză de Tenis și-a păstrat poziția de a nu acorda wildcarduri sportivilor implicați în cazuri de dopaj, așa cum s-a întâmplat și cu Maria Sharapova în 2017. Cred că a luat decizia corectă, aceea de a nu-i acorda un wildcard pentru turneul de Mare Șlem. Dacă Halep vrea să revină, trebuie să urce în clasament și să joace la turnee mici”, mai spune sursa citată.

Accidentarea suferită la Trophee Clarins, în meciul din primul tur cu McCartney Kessler, o împiedică pe Halep să joace la turneul de la Rabat (Maroc). Acolo, românca primise un wildcard.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed