Sexy gospodina! Bernadette Szocs pune murături după rețeta bunicii ei de 90 de ani / Foto

Una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis de masă din România este bună și în bucătărie! Bernadette Szocs știe să pregătească multe feluri de mâncare și dulciuri, dar are și are o rețetă specială de castraveți și gogoșari murați.

Frumoasa sportivă a renunțat la ținutele cu care și-a obișnuit fanii, și-a pus șorțul de gătit și s-a apucat să pregătească murături pentru iarnă.

Rețeta o știe de la bunica de la Târgu Mureș! „Bunica m-a învățat și sunt foarte mândră că o am încă alături de mine. Are 90 de ani și în ziua de azi ea pune murături”, poveste Bernie.

Deși poate puțină lume se așteaptă, Bernie este pricepută și la gătit. „În fiecare zi gătesc între antrenamente, pentru că nu are cine să îmi facă și iubesc să gătesc. Uneori mai fac și din cap, nu doar după ce m-au învățat mama și bunica”, mărturisește frumoasa jucătoare de tenis de masă.

Pentru că face foarte mult sport, carnea nu lipsește din meniul sportivei! „Fără carne nu pot să trăiesc, pentru că îmi dă energie pentru antrenamente. La prânz mănânc carne cu garnitură, piure sau legume fierte, fasole, depinde de ceea ce îmi vine pe moment. Seara, carne sau pește cu salată”, recunoaște campioana.

Dar dulciurile sunt slăbiciunea ei. „Pregătesc multe feluri de dulciuri. După ce termin cina nu există să nu mănânc o tabletă de ciocolată. Și la miezul nopții, dacă mă uit la un film, mănânc ceva dulce”, dezvăluie Bernadette Szocs.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari