Bernadette Szocs a dat lovitura carierei! A bătut campioana olimpică la tenis de masă

Bernadette Szocs a dat lovitura carierei! Românca a reuşit o performanţă foarte importantă. A bătut campioana olimpică la tenis de masă. A fost una dintre cele mai frumoase victorii ale carierei.

Bernadette Szocs s-a impus la turneul Campionilor din Macao în fața dublei campioane olimpice de la Tokyo, Chen Meng, jucătoare din China.

Bernadette Szocs a dat lovitura carierei!

Meciul a fost unul de infarct, dar Bernadette Szocs a reușit să-și stăpânească emoțiile și să joace perfect punctele decisive. S-a impus cu 3-2 ((8-11, 11-9, 11-8, 7-11, 13-11) în optimile competiției. La final, Berni a dat frâu liber lacrimilor și s-a bucurat minute în șir în aplauzele spectatorilor chinezi.

„Nu am cuvinte, pentru că e un miracol, am învins campioana olimpică. Sunt încrezătoare, am jucat fiecare punct, am pus presiune pe ea și e incredibil. Visul meu cel mare este să cuceresc o medalie olimpică, iar acum știu că se poate” – Bernadette Szocs, componentă a naționalei României de tenis de masă.

După succesul de răsunet în fața dublei campioane olimpice, Bernadette a fost învinsă, cu greu, azi dimineată, de multipla medaliată olimpică Mima Ito, din Japonia, 3-2, în sferturile turneului.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed