Selecționerul-blogger, live pe rețelele de socializare cu fanii, deși echipa sa nu e calificată matematic: `E ca și când ai merge la o piesă de teatru, dar te-ai plictisi teribil. `

Spania este lider în grupa E la Cupa Mondială din Qatar, după recitalul cu Costa Rica și egalul cu Germania. Iar mâine intră în focuri contra Japoniei, unde ca să fie calificată matematic în optimi are nevoie de o remiză.

Dar Luis Enrique nu-și negliează fanii de pe contul personal de Twitch. Deși ocupat până peste cap cu munca de selecționer în timpul Cupei Mondiale, Luis Enrique a găsit timp pentru un live. Și nu s-a sfiit să condamne stilul tot mai defensiv care tinde să cuprindă fotbalul mondial.

„S-a ajuns într-un punct greșit. Fotbalul este un show, un spectacol. Ăsta este primul lucru pe care antrenorii al trebui să îl învețe la cursuri. Sunt 50.000 sau 100.000 de oameni care vin pentru tine pe stadion, apoi sunt milioane de persoane care te privesc de acasă.

E ca și când ai merge la o piesă de teatru, dar te-ai plictisi teribil. În cele din urmă, nimeni nu va mai merge la teatru. Am remarcat acest lucru și la Campionatul Mondial. Aici, echipele atacă doar când sunt conduse. Eu văd lucrurile diferit, cred că e un spectacol și trebuie să îi faci pe fani să se simtă bine”, a spus Luis Enrique.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari