Luis Enrique, amenințare fără precedent la Cupa Mondială: `Îl trimit în tribune și nu va mai călca în viața lui pe un teren de fotbal`

Luis Enrique, selecționerul Spaniei, l-a amenințat pe Ferran Torres, mijlocașul echipei naționale, că nu îl va mai folosi dacă se va bucura la gol într-un anumit mod.

Într-o transmisiune făcută pe Twitch, Enrique a fost întrebat de un fan ce ar face dacă Ferran Torres, care e într-o relația cu fiica lui Lucho, Sira Martinez, s-ar bucura la un gol cu degetul în gură și mingea sub tricou, așa cum fac jucătorii când urmează să fie tătici.

Luis Enrique a dat un răspuns tranșant

Selecționerul a răspuns tranșant întrebării venite pe Twitch:

”L-aș înlocui imediat, l-aș trimite în tribune și nu ar mai călca vreodată pe un teren de fotbal”, a fost răspunsul lui Luis Enrique.

Enrique a fost întrebat de internauți și care jucător îi seamănă cel mai mult din actualul lot. Selecționerul Spaniei a replicat:

„Este foarte simplu. Jucătorul care-mi seamănă cel mai mult este domnul Ferran Torres. Dacă aș răspunde altfel, fiica mea ar veni și mi-ar tăia capul”, a precizat Luis Enrique, potrivit Sport Bible.

Spania a reușit scorul Campionatului Mondial, 7-0 contra celor din Costa Rica.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari