Secretul uluitor al lui Gigi Becali! Suma imensă care îi va intra în cont lunar. E cea mai bună veste pentru şeful de la FCSB

Secretul uluitor al lui Gigi Becali! Suma imensă care îi va intra în cont lunar. E cea mai bună veste pentru şeful de la FCSB. S-a aflat ce pensie va încasa latifundiarul din Pipera de la jumătatea anului viitor.

Gigi Becali este unul dintre cei mai bogaţi români, dar tot veştile bune vin pe bandă rulantă.

Secretul uluitor al lui Gigi Becali!

S-a aflat ce pensie va putea încasa Gigi Becali. În 2021, chiar de ziua sa de naştere, a aflat că este eligibil pentru a încasa mii de euro în fiecare lună. Totul pentru că a fost europarlamentar în perioada iunie 2009 – decembrie 2012.

O persoană din Parlamentul european l-a sunat atunci să îl întrebe dacă îşi doreşte să beneficieze de acea pensie. Becali a acceptat pe loc şi a devenit atunci primul român cu pensie europeană, conform spynews.ro. Acesta a spus că este vorba despre 2500 de euro lunar. Mai mult decât atât, în 2023, când va împlini 65 de ani, Gigi Becali va primi o pensie de la statul român. Este vorba de 4000 de euro pentru cele aproape 12 luni petrecute în Parlamentul României.

De pe 25 iunie, latifundiarul din Pipera va primi, lunar, 6500 de euro din pensii. Finanţatorul vicecampioanei României avea şi un regret. ”Am făcut o mare greşeală că m-am retras din mandatul de europarlamentar, că nu aveau curajul să facă asta. M-am retras, am zis că vreau să lupt pentru ţara mea. Am ieşit, iar de acum încolo vreau să lupt pentru familia mea. Nu mi-am dat seama, am fost un idealist şi am greşit.

Îmi pare rău că m-am retras din mandatul de europarlamentar. Acum, am pus nişte avocaţi să se intereseze dacă pot să îmi reiau mandatul, pentru că demisia eu nu mi-am dat-o de acolo”, spunea Gigi Becali, după plecarea din Parlamentul European.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari