Greşeala uriaşă a lui Bănel Nicoliţă! Favoritul lui Gigi Becali a recunoscut totul. A fost un adevărat calvar

Greşeala uriaşă a lui Bănel Nicoliţă! Favoritul lui Gigi Becali a recunoscut totul. A fost un adevărat calvar pentru fostul jucător al vicecampioanei. Chiar el a făcut public totul. A fost vorba despre o decizie dureroasă.

Bănel Nicoliţă a venit cu dezvăluiri complete despre drama uriaşă prin care a trecut. A fost decizia care i-a schimbat viaţa.

Greşeala uriaşă a lui Bănel Nicoliţă!

Bănel Nicoliţă şi-a pierdut soţia din cauza propriei ambiţii. Acesta a vorbit fără ocolişuri despre momentul în care a decis să nu ţină cont de opinia fostei sale soţii. Totul a dus la divorţ.

„Atunci când te duci la un drum, îi explici partenerului de viață. Eu i-am explicat ce îmi doresc. Clar că nu a fost de acord și a avut dreptate în tot ce voiam eu să fac, ea avea dreptate. Că nu era ok să facă în momentul ăla. Trebuia să mai joc fotbal.

Vrei să vii lângă mine, sau nu?’. Și a spus nu. Pentru că acolo trebuie să pierzi bani, și tu trebuie să câștigi. I-am zis că e nebunia mea. Vrei să fii lângă mine, ok… dacă nu, eu voi face. Și așa am făcut.

Suntem divorțați, avem o relație foarte bună mai ales pentru fetele noastre. Le oferim toată dragostea, totce au nevoie. Nu există restricție din niciun punct de vedere, pot să le văd când vreau. Cea mică are 7 ani, cea mare are 9 ani. Copiii cresc și important e să le oferim tot ce e mai bun, să nu simtă că unul din părinți nu este alături„, a spus, acum câteva luni, Bănel Nicoliţă, conform gsp.ro.

Despre decizia lui Bănel Nicoliţă a vorbit şi fosta soţie, Cristina. Aceasta a făcut dezvăluiri despre relaţia pe care Bănel o are cu fiicele sale. Cei doi au două fiice împreună, dar au divorţat în urmă cu 2 ani. Cristina spune că jucătorul este un tată model pentru fiicele sale, conform cancan.ro.

„Acum sunt bine. Bănel ține legătura cu copiii în continuare, nu este indiferent. Le plătește pensia alimentară, vine și îi vizitează. Nu are un program stabilit în privința acestui lucru. El vine când poate sau când au nevoie copiii de el. Îi pasă de cei mici, nu îi neglijează”, a declarat Cristina, fosta soție a lui Bănel Nicoliță.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed