Anamaria Prodan îl umileşte pe Laurenţiu Reghecampf! Cum vrea să profite impresara de problemele antrenorului. În joc e o importantă sumă de bani

Anamaria Prodan îl umileşte pe Laurenţiu Reghecampf! S-a aflat cum vrea să profite impresara de problemele antrenorului. În joc e o importantă sumă de bani. Este vorba despre litigiul dintre Reghe şi Mihai Rotaru, patronul de la CSU Craiova.

Laurenţiu Reghecampf trebuie să-i achite lui Mihai Rotaru o importantă sumă de bani. Este vorba despre clauza de rezuliere de la ultima plecare de la CSU Craiova.

Anamaria Prodan îl umileşte pe Laurenţiu Reghecampf!

Anamaria Prodan a intervenit în acest caz şi spune că vrea să-l ajute pe antrenor. Laurenţiu Reghecampf a reziliat unilateral în septembrie 2023 contractul pe care-l avea cu CSU Craiova. Clubul a câștigat procesul în comisiile FRF. S-a ajuns ca antrenorul să fie obligat să plătească300.000 de euro ca despăgubire.

Nu a făcut-o şi i s-a pus sechestru pe casa pe care el și Prodanca o dețin în Snagov. Reghe încercase să amâne procesul ca să nu achite acum despăgubitrea către formația lui Mihai Rotaru. Nu a avut câştig de cauză.

Acum, Prodanca intervine. ”Am să încerc să-l ajut pe Reghecampf. Îmi pare rău de această situație și nu am crezut că va ajunge chiar așa. Voi încerca să-l ajut pentru copilul pe care îl avem împreună”, a spus impresara, conform fanatik.ro.

Impresara spune că antrenorul riscă o mare umilinţă. ”Să se facă de râs și să fie executat pentru ceva ce trebuia să îi lase copilului lui. Dar asta este situația… Repet: ne pare foarte rău pentru el și sperăm să își revină, că eu nu am mai auzit de vreun antrenor ajuns într-o asemenea situație!”, a mai spus Prodanca, conform sursei citate.

Sechestrul este pus doar pe jumătatea pe care o deține Reghecampf din valoarea locuinței. Conform legii, Anamaria Prodan are dreptul să răscumpere și partea fostului soț.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed