O întrebare a jurnaliștilor l-a distrat pe selecționerul Spaniei. Ce a spus Luis Enrique despre presupusa poveste de dragoste dintre Gavi și prințesa Leonor

Jurnaliștii spanioli susțin că moștenitoarea tronului este îndrăgostită de Gavi. Se pare că prințesa Leonor (17 ani) a făcut o pasiune pentru fotbalistul celor de la Barcelona. Aceasta colecționează poze cu Gavi și a dorit și un tricou al acestuia.

Regele Filip al VI-lea i-a vizitat pe jucătorii lui Luis Enrique după victoria cu Costa Rică, scor 7-1, pentru a lua tricoul tânărului fotbalist.

Zvonul că prințesa Leonor și Gavi ar avea o relație l-a amuzat teribil pe selecționerul Spaniei. Întrebat la conferința de presă ce părere are, Enrique a răspuns.

„Gavi, rege al Spaniei? Vă place caterinca, dar sincer nu văd o astfel de poveste”.

Gavi i-a trimis tricoul prințesei

Regele Filip al VI-lea i-a vizitat pe spanioli în Qatar, după victoria cu Costa Rica, și i-a cerut lui Gavi tricoul pentru fiica sa, mai ales că fotbalistul de 18 ani a marcat în acel meci. Jurnaliștii susțin că tânărul este deja strigat de colegii săi „Micul Prinț”.

Casa Regală se pare că nu are nimic împotriva unei relații între Gavi și prințesa Leonor. Mătușa acesteia, Infanta Cristina, sora lui Felipe, a fost căsătorită cu Iñaki Urdangarin, handbalist de la Barcelona. Leonor de Borbon y Ortiz studiază în acest moment în Țara Galilor și ar putea să devină Regina Spaniei.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari