Femeia celebră care a cucerit un star de la Cupa Mondială 2022! Decizia istorică a lăsat mască pe toată lumea. Au primit acceptul / Foto

Moștenitoarea tronului Spaniei, prințesa Leonor, a pus ochii pe ”minunea” naționalei Spaniei, jucătorul de la FC Barcelona, Gavi.

Regele Filip al VI-lea a vizitat naționala Spaniei în cantonamentul din Qatar, după victoria, scor 7-0, din meciul cu Costa Rica.

Leonor ar putea avea o relație cu Gavi

Jurnaliștii de la Telecinco susțin că Alteța Sa Regală este una dintre cele mai mari susținătoare ale lui Gavi, având la Școala din Țara Galilor, acolo unde studiază, mai multe fotografii cu fotbalistul spaniol.

Se pare că tânăra în vârstă de 17 ani așteaptă cu nerăbdare ca mijlocașul să facă primul pas.

Mai mult, presa din Spania a aflat că Gavi este la curent cu tot ce se întâmplă, iar vestiarul deja îl strigă pe puști „Micul Prinț”, făcând referire la presupusa relație cu Prințesa Leonor.

Un celebru jurnalist spaniol, a publicat pe pagina sa de Tiwtter o poză cu Regele Felipe al VI-lea din vestiarul Spaniei.

”Regele Felipe al VI-lea 🇪 a venit să îi spună lui #Gavi că fiica sa, Prințesa #Leonor, este fanul său. Îi trimite tricoul lui.

Ți s-a oferit asistența vieții tale, nu ne poți dezamăgi, Gavito.”, a fost mesajul transmis de Meme Rivera.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari