Mădălina Ghenea e fan Craiova lui Mititelu! Fiul patronului se laudă că modelul va veni și la un meci

Una dintre cele mai dorite femei nu din România și Italia, ci poate chiar de pe planetă, este Mădălina Ghenea. Frumoasa actriță, pe lângă actori celebri de la Hollywood, a ”iubit” și fotbalul, având relații cu italianul Marco Boriello sau cu fostul acționar dinamovist Dragoș Săvulescu, iar recent a fost implicată într-o controversă cu Nicolo Zaniolo, atacantul care a dat gol în finala Conference League și astfel AS Roma a câștigat trofeul.

Dar, cu toate acestea, Mădălina rămâne olteancă atunci când vine vorba despre culorile din inima ei. „Tatăl meu a fost un jucător la Dinamo Slatina, echipa din orașul meu natal. A fost foarte bun, dar după șapte ani s-a accidentat și a trebuit să renunțe la carieră.

Este fan Universitatea Craiova și așa am crescut și eu. Când eram mică mergeam cu fularul Craiovei prin casă”, a explicat la un moment dat diva în Corriere dello Sport.

Iar Craiova pe care o preferă focoasa olteancă este cea a lui Mititelu. În martie 2018, Mădălina i-a lăudat pe Instagram pe ultrașii din ”Peluza Sud ’97”, facțiune a galeriei care a rămas fidelă echipei patronate de Adrian Mititelul.

Adrian Mititelul junior a mărturisit că și el e, la rândul lui, admiratorul frumoasei actrițe. „Îmi place de o femeie care ține cu noi. E o vedetă internațională. O apreciez ca femeie și pentru ce înseamnă ea.

I-a promis cuiva că o să vină și la un meci. Despre Mădălina Ghenea vorbesc, e fanul nostru. Îmi place foarte mult, are prestanță”, a spus fiul lui Adrian Mititelu la podcastul „Fiță cu Adiță” de pe YouTube.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari