Ion Ţiriac, implicat într-un scandal uriaş! Magnatul a stârnit suspiciuni. Luat la întrebări din cauza pensiei uriaşe pe care o încasează

Ion Ţiriac, implicat într-un scandal uriaş! Magnatul a stârnit suspiciuni. Fostul jucător de tenis este luat la întrebări din cauza pensiei uriaşe pe care o încasează. Un fost apropiat al acestuia este extrem de nemulţumit.

Ion Ţiriac primeşte lunar de la statul român o pensie uriaşă. Magnatul încasează 12.000 de lei. Totuşi, a ales însă să nu îşi ridice niciodată pensia.

Ion Ţiriac, implicat într-un scandal uriaş!

Fostul jucător de tenis, Mihai Rusu nu îşi explică de ce Ion Ţiriac a ajuns să câştige o pensie de aproximativ 12.000 de lei. Ţiriac are o pensie atât de mare după perioada în care şi-a terminat cariera în tenis. Următorii 20 de ani acesta a fost ofiţer în Ministerul de Interne şi a ieşit la pensie cu grad de colonel. Totuşi, Mihai Rusu are dubii.

”Cum încasează pensie dacă a lipsit opt ani din țară?”, s-a întrebat Mihai Rusu, conform playsport.ro. Acesta i-a cerut lui Ion Ţiriac să justifice banii pe care îi primeşte de la statul român.

„E interesant de înțeles cum Țiriac încasează de la Ministerul de Interne o pensie de 12.000 de lei, a cărei existență chiar el a recunoscut-o public, în contextul în care n-a pus piciorul în România în perioada 1982-1990. N-a fost la serviciu nicio secundă, ca să zic așa!„, a spus Rusu, conform sursei citate.

De mai bine de 23 de ani, toţi banii primiţi de Ion Ţiriac sub formă de pensie ar fi intrat într-un cont. Nu au fost folosiţi încă, ţinând cont de averea avută de fostul jucător.

Potrivit forbes.ro, Ion Ţiriac are o avere estimată la 2 miliarde de dolari. Ocupă locul 1456 în topul bogaţilor lumii. În topul românilor cu cele mai mari, Ţiriac e pe locul secund, după fraţii Pavăl.

Distribuie articol:

1 COMENTARIU

  1. Oricine analizeaza cu atentie persoanele care dupa 1990 au facut mari averi constata ca acestia nu ar fi putut obtine astfel de ascensiuni fara sprijinul obscur al securistilor si fostilor mari activisti PCR care au ramas pe functii importante de stat !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari