Ion Ţiriac, verdict devastator pentru Simona Halep! Magnatul iese la rampă chiar înaintea procesului. Ce a spus despre revenirea româncei în circuit

Ion Ţiriac, verdict devastator pentru Simona Halep! Magnatul iese la rampă chiar înaintea procesului. S-a aflat ce a spus al doilea cel mai bogat român despre revenirea româncei în circuit.

Ion Ţiriac nu exclude ca Simona Halep să fie declarată nevinovată la tribunalul independent de la Londra. Totuşi, spune că îi va fi greu să îşi reintre în formă imediat.

Ion Ţiriac, verdict devastator pentru Simona Halep!

Ion Țiriac nu exclude faptul că Simona Halep să participe la ediția 2023 a turneului de la Roland Garros. Întrebat dacă Halep ar putea să participe la ediția 2023 a turneului de la Roland Garros, magnatul a vorbit despre cum ar arăta revenirea constănțencei în circuitul WTA.

Miliardarul român a ținut să precizeze că Simona își menține condiția fizică la un nivel înalt. Asta în ciuda așteptării considerabile pe care este forțată să o îndure. Țiriac se teme însă că lipsa meciurilor oficiale o va afecta pe Halep, în cazul întoarcerii printre jucătoarele de top ale momentului.

„Că e Roland Garros sau Roma, doare rău, dar să nu crezi că fata asta dacă joacă – și mi se pare că joacă, vine și la Stejarii, la pregătire fizică, la toate treburile – însă e greu să spui.

Nu are turnee, nu are seturi jucate, nu are competiție. Unde începe și până unde ajunge, nu știu,” au fost cuvintele prin care Ion Țiriac și-a descris așteptările referitoare la Simona Halep.

Simona Halep nu a mai jucat un meci oficial de șapte luni. Este suspendată temporar după ce a fost depistată pozitiv la controlul antidoping de la US Open. Acum aşteaptă un verdict al tribunalului independent de la Londra. În cazul în care acesta nu va fi pe placul jucătoarei, îl poate ataca imediat la TAS. Dacă va fi găsită vinovată, Halep riscă o pedeapsă între doi şi 4 ani. Asta ar însemna practic retragerea forţată.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed