Scandal uriaș în Grecia! Scene incredibile la derby-ul dintre Olympiakos și AEK Atena. Arbitrul nu a scăpat nici el

Scandal uriaș în Grecia! Scene incredibile la derby-ul dintre Olympiakos și AEK Atena. Arbitrul nu a scăpat nici el.

Un scandal uriaș a avut loc la derby-ul dintre campioana Olympiakos și liderul AEK Atena, din Grecia. Ultrașii gazdelor au pătruns pe teren și au purtat un adevărat război cu forțele de ordine.

Război în toată regula, în Atena

Război în toată regula, în Atena! Spectatorii partidei au aruncat cu scaune rupte, petarde, fumigene și multe alte obiecte în forțele de ordine care încercau să calmeze spiritele.

Din cauza pericolului cauzat de fanii celor două formații, arbitrul partidei, Davide Massa, a luat decizia de a pune capăt partidei, în minutul 90 + 6.

După fluierul final, arbitrul și asistenții săi au fost ultimii care au intrat în tunelul care duce spre vestiare. Acolo, italianul susține că a fost agresat, printr-o lovitură în zona genitală.

„După al treilea gol al oaspeților, numeroase obiecte, între care și sticle de plastic, au început să fie aruncate din tribune pe gazon. În minutul 90+6 am luat decizia de a pune capăt partidei”, se arată în raportul de joc al centralului.

Arbitrul italian a fost contestat de ultrașii lui Olympiakos după ce a acordat o lovitură de la 11 metri pentru AEK, la scorul de 1-1. Câțiva fani au încercat și atunci să intre pe gazon și au aruncat cu diverse obiecte în teren.

După golul al 3-lea, marcat de AEK, fanii lui Olympiakos s-au dezlănțuit. Aceștia s-au oprit din a-și susține echipa și au trecut la lupte cu polițiștii și scutierii prezenți pe stadion.

După evenimentele întâmplate, președintele celor de la Olympiakos a emis un comunicat dur, dar în care nu se vorbește deloc despre incidentele provocate de suporteri.

„Hoții și escrocii au arătat astăzi că nu au avut nicio reținere. Au fluierat un penalty într-o fază în care nici nu există contact. Nici măcar nu s-au dus sa vadă VAR-ul când a fost un fault clar înainte de golul al doilea al lui AEK.

Toată Grecia este dezgustată! Escrocii (Federația Elenă de Fotbal) și Guvernul sunt incapabili să se ocupe de ei, au ucis fotbalul!”, este comunicatul publicat de Georgios Karaiskakis

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed