Gică Popescu vine cu lămuriri asupra transferului lui Pitu: `Face întâi vizita, apoi se semnează contractul! S-au schimbat regulile!`

I-a venit rândul lui Alexi Pitu. La 20 de ani, e noua ”perlă” a lui Gică Hagi. Se va transfera de la Farul la Bodeaux, în liga a doua din Franța, iar președintele clubului, Gică Popescu, a dat detalii despre mișcare.

„Merge să facă vizita medicală, încă nu a semnat. Dacă e ok, probabil va semna în următoarele zile. S-au schimbat regulile. Înainte semnai contractul și apoi făceai vizita.

Dacă picai vizita, se anula contractul. Acum e invers, faci întâi vizita și după aceea semnezi.
Nu avem acceptul din partea francezilor să spunem suma, dar e o sumă peste evaluarea lui de pe Transfermarkt (n.r. 1.4 milioane de euro). Există și procente, da.

Cei care își dau cu părerea, să-și facă socoteli în curtea lor. E bucătăria noastră internă, ne facem singuri socotelile. Dacă noi am considerat că înțelegerea e convenabilă, însemnă că mergem mai departe”, a spus Gică Popescu, la Fotbal Club.

„În ultimele luni, eu personal am avut contact cu mai multe cluburi din afară, m-au întrebat cât costă, câți ani are, cum joacă. Prima ofertă serioasă și scrisă a venit de la Bordeaux.

Pentru că noi considerăm – și la fel și el – că e o oportunitate bună pentru el. Toată lumea consideră că echipa va promova. El a semnat pe 4 ani și jumătate și el speră ca, din vară, să joace în Ligue 1.

Are un contract foarte, foarte bun, crede-mă. El a copilărit în Germania o bună perioadă, vorbește perfect Germana, dar franceza o învață. Știe engleza”, a precizat Gică Popescu la Digi Sport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari