Fotbalul nu crede în lacrimi! Surpriza Coreea de Sud i-a luat fața Uruguay-ului cu o victorie în fața Portugaliei și e a doua echipă asiatică din optimi!

Portugalia lui Ronaldo a început decisă să nu aibă dureri de cap. Și a deschis prima balul în grupa H cu golul lui Horta din minutul 6. Peste alte 6 minute, începea caruselul emoțiilor și dincolo, la Ghana – Uruguay.

Ghanezul Ayew a ratat un penalty în minutul 21. Dar De Arrascaeta a devenit eroul uruguyan, marcând de două ori, în minutul 26 și în minutul 32, când a reușit golul serii la Mondiale.

Dincolo, unul dintre cei 4 Kim trimiși pe teren de suspendatul Paolo Bento, Young-Gwon, a readus Coreea în joc, reușind să egaleze în minutul 27. La pauză, Uruguay era deja cu un picior în optimi. Coreea avea nevoie de un singur gol și victorie ca să le ia fața sud-americanilor, iar Ghana, doar de o victorie.

În partea secundă, ambele partide s-au transformat în șah, că tot era și Cristiano pe teren. De altfel, Ronaldo a rezistat 65 de minute, dar n-a mai fost erou, ci erău, din spinarea lui mingea ajungând la Kim care a egalat.

Singurii care au menținut ritmul au fost asiaticii. Ordonați, serioși, tenace, coreenii și-au jucat șansa fără sincope de intensitate. Și Hwang a reușit golul care a urcat Coreea pe locul al doilea, în fața Uruguay-ului. Dar fotbalul nu crede în lacrimi. În lacrimile lui Suarez.

sursa: captură TV TVR

Așa că în optimi, grupa H le-a trimis pe Portugalia și surpriza Coreea de Sud.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari