Euforie vișinie! Rapid a prins viteză în Liga Campionilor, cu antrenorul care a adus trofeul deja la București: `Ne hrănim cu această energie`+`Top 3 cele mai nebune meciuri`

Rapid a prins viteză în Liga Campionilor. E în sferturi, braț la braț cu CSM București, și va da piept cu cea mai tare echipă de pe continent. Vipers este deținătoarea titlului, însă și Rapid are un as în mânecă.

Danezul Kim Rasmussen e antrenorul care a mai adus o dată trofeul în Capitală, cu CSM București. „Atmosfera a fost grozavă, e frumos să revenim aici. Suporterii ne-au împins de la spate, dar trebuie să le ofer credit jucătoarelor. Cu ce energie și mentalitate au jucat… sunt fericit că am reușit, cred că am meritat victoria astăzi.

Cu o săptămână înainte de meciul tur de la Krim am avut accidentări, apoi meci la Zalău. Săptămâna aceasta am avut toate jucătoarele la dispoziție, așa că am tras și mai mult. Ca antrenor, ăsta e lucrul pe care îl vrei.

Sunt mândru și fericit pentru ele, pentru staff și pentru toată lumea. Ne vom hrăni cu această energie, cu asemenea atitudine vrem să jucăm mereu. Avem un meci în campionat și apoi ne vom pregăti pentru Vipers”, a declarat după meci Kim Rasmussen.

”Să ajungem cu CSM în Final Four!„

„Pentru noi este o performanță. Le mulțumim suporterilor că au pus foarte multă presiune pe adversare. Ne-au împins de la spate și am reușit să sărbătorim împreună! Satisfacția este enormă și pentru aceste momente luptăm. Vom întâlni o echipă foarte puternică (n.r. Vipers Kristansand), dar la acest nivel toate echipele sunt puternice și fiecare are șansa ei.

Dacă la început nu ne-am văzut în această fază, rezultatele ne-au dat curaj și am evoluat. Ne dorim din tot sufletul să ajungem în Final Four. Cred că performanța este una mare pentru România și vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four. Clar, vom sărbători azi, mâine va fi o zi de odihnă și apoi ne vom pregăti pentru jocul de joi”, a spus Denisa Șandru.

„Nu am încetat niciodată să credem!”

„Sunt extrem de fericită și vreau să-mi felicit toate colegele pentru succesul de azi. Am făcut un joc foarte bun și nu am încetat niciodată să nu credem într-o victorie la 6 goluri diferență. Nu pot să descriu în cuvinte această calificare, mi-am dorit-o enorm.

Categoric resimt și oboseală pentru că fetele de la Krim au jucătoare foarte bune și trebuia să fim concentrate în cele 60 de minute. Aș spune că a fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră”, a spus extrema Rapidului.

 

 

 

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed