Anamaria Prodan, surprinsă alături de un bărbat celebru! Imaginile momentului, în plin scandal. Cu cine s-a distrat vedeta / Foto

Anamaria Prodan a fost surprinsă alături de un bărbat celebru! Sunt imaginile momentului, în plin scandal de divorţ. S-a aflat cu cine s-a distrat vedeta într-o locaţie exclusivistă de oameni bogaţi.

Anamaria Prodan pare că a trecut peste problemele avute cu Laurenţiu Reghecampf. Vedeta s-a distrat alături de un alt bărbat celebru.

Anamaria Prodan, surprinsă alături de un bărbat celebru!

Anamaria Prodan a participat la o petrecere unde a mai fost şi Cristian Boureanu. Este vorba despre bărbatul celebru părăsit de soție pentru Cristi Borcea. Fostul politician a fost invitat la ziua lui Cătălin Botezatu, într-un local de lux din București.

Prodanca s-a aflat recent s-a aflat într-un scandal monstru cu Laurențiu Reghecampf. Acum, a atras toate privirile cu outfit-ul său, inclusiv pe cele ale lui Cristian Boureanu. Fostul soț al Valentinei Pelinel n-a ratat momentul și a făcut o poză alături de Anamaria Prodan și două prietene de-ale impresarei.

Sursa foto Instagram

Chiar Anamaria Prodan a fost cea care a postat fotografia pe rețelele sociale. „Despre noaptea trecută…”, a scris vedeta, pe contul de Instagram, alături de mai multe fotografii de la ziua lui Cătălin Botezatu.

Prodanca tocmai a trecut printr-un scandal monstru alături de fostul soţ. Impresara şi Reghe au divorţat, dar detaliile separării sunt departe de a fi finalizate. Judecătorii au pronunţat divorţul, dar aceasta nu este de acord. Va contesta în justiţie mai multe decizii.

Reghecampf şi-a refăcut deja viaţa, alături de Corina Caciuc. Cei doi au un băieţel, pe Liam. Ar urma să se căsătorească după ce scandalul din justiţie cu impresara se va finaliza.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari