Anamaria Prodan s-a dezlănţuit la adresa lui Gigi Becali! Acuzaţii fără precedent la adresa şefului de la FCSB. Scandalul este uriaş

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit la adresa lui Gigi Becali! Sunt acuzaţii fără precedent la adresa şefului de la FCSB. Scandalul este uriaş între vedetă şi latifundiarul din Pipera. Impresara nu s-a mai abţinut şi a dat cărţile pe faţă.

Anamaria Prodan este într-un conflict deschis cu Gigi Becali. Impresara a venit cu o serie de dezvăluiri din vestiarul vicecampioanei.

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit la adresa lui Gigi Becali!

Anamaria Prodan nu s-a mai abţinut şi a venit cu detalii complete. A vorbit despre momentul în care Ianis Stoica a decis să rupă contractul cu ea. Apoi, jucătorul a semnat cu firma Becali Sport, în decembrie 2021.

Ulterior, în august 2021, Ianis Stoica a rupt înțelegerea cu firma fraților Becali. S-a întors la Anamaria Prodan. Aceasta susține că jucătorii de la FCSB care au contract cu ea au fost amenințați că nu vor mai juca. „Da, normal, Ianis s-a întors la mine. Toți jucătorii mi-au spus: «Ana, au venit în vestiar și ne-au spus că nu mai avem voie să avem contract cu tine» La FCSB, da. «Cine merge cu ea nu mai joacă».

M-au întrebat ce să facă. Le-am zis: «Sunteți cu mine, dar spuneți că nu mai aveți contract, nu are cum să vă verifice nimeni». Câțiva, mai slabi de înger, s-au speriat”, a declarat Anamaria Prodan, conform gsp.ro.

În decembrie 2021, după ce Ianis Stoica rupsese contractul cu ea, Anamaria Prodan l-a amenințat că îl dă în judecată. „Cu Ianis, la fel ca şi în cazul Man, e simplu. Mergem la judecată. Vorba bunicii mele, care zicea: «Mamă, dacă lumea nu e bună, mergem la judecată», a mai spus vedeta, conform sursei citate.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari