Își mai aduce aminte Reghecampf? `Ana este norocul băiatului meu, fără ea cine știe unde era!`, asta spunea părintele său înainte să pice la pat

”Dacă trăiau Harry și mama, Laur nu mișca și nu ajungea în acest hal. Harry se întoarce în mormânt! La fel și mama!”, spunea Anamaria Prodan Reghecampf la scurt timp după ce i s-a destrămat familia, soțul alegând să divorțeze și să plece cu o altă femeie, care între timp i-a făcut și un copil.

Sigur, mulți s-au gândit că sunt doar vorbe spuse la necaz și aruncate cu năduf de o femeie rănită, însă apropiați ai celor doi chiar asta susțin. Că răposatul tată al antrenorului lui Neftchi Baku a iubit-o ca pe o fiică pe Prodanca. Și asta deoarece credea că soția de atunci a fiului său chiar îl trăsese în sus.

De altfel, trei mari dorințe avusese Harry Reghecampf. Să aibă un băiat, să fie fotbalist la Steaua și apoi să ajungă antrenor tot la Steaua, și toate i s-au împlinit, la cariera de antrenor punând umărul serios nevasta lui, adică Ana.

De aceea, Harry Reghecampf, tatăl lui Reghe, a respectat-o și a iubit o cu patimă pe Anamaria Prodan: “Ea e fata mea. Fără ea, Laurențiu cine știe ce era sau unde. Ea este norocul băiatului meu și al nostru. O iubesc ca pe fata mea“, spunea părintele lui Reghe, decedat în urmă cu mai bine de 4 ani.

Ionela Prodan, care se avea bine cu cuscrul ei și era și ea atunci în spital, a rămas fără voce atunci când a aflat de moartea lui Harry. Iar Ana a fost și mai lovită. Și ea și-a cinstit socrul. După divorț, a răbufnit.

”El și a părăsit parintii tânăr fiind și fără multă minte! Eu l-am adus acasă în familia lui. L-am învățat să-și cinstească parintii! I-am arătat cum râdea Târgoviștea de el… și azi știu toți de ce râdeau. 

Mi-a fost greu să-l curăț și să-l înalț. Azi am înțeles că sufletele mici nu se pot înălța. Sunt ca păsările bolnave în care bagi pastile și cu ultima suflare își deschid aripile și se înalță uluitor spre cer! În scurt timp obosesc și cad din ceruri ca un bolovan… Se fac una cu pământul!

Când nu ai o bază pe care să construiesti Creația ta este sortită eșecului. Da… Harry m-a iubit enorm și era atât de fericit că l-am ridicat pe băiatul lui… Dar și el știa în sufletul lui că băiatul nu e pregătit pentru viața adevarată.

Azi vedeți și voi ce rușine cumplită e pe capul lui… Acest copilaș nevinovat al lui va vedea totul. Și poze și video-uri cu mămica lui. Iar el va trebui să ii explice cum e posibil așa ceva. Toți bărbații imi povestesc “amintiri“ cu amantele lui Reghe pentru care își fura familia și copiii. Doar el făcea pasiuni pentru astfel de femei. Restul bărbaților le chemau taxi după o oră ca să scape de ele. Asta este.

Sunt bărbați MARI ȘI PUTERNICI, DEMNI ȘI MÂNDRI și bărbați gen Reghe care deschid ușa taxiului(comandat de cei puternici sa ducă damele de noapte acasa) și cad în plasa damelor ușoare, rămânând de rușinea orașului“, declara Prodanca la acel moment.

Finii antrenorului, cei care au rămas de partea Anei, după ce divorțul s-a  pornit și s-a și încheiat, nu-și mai recunosc nașul. Nu doar ca atitudine față de ei, față de familie, ci și fizic: “A decăzut, a îmbătrânit, arată cumplit fata de perioada când familia lui avea grijă de el, îi este rușine să iasă mult din casă căci a avut surprize când lumea îi recunoștea amanta și i se povesteau”!

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari