Anunţul momentului pentru Edi Iordănescu! Tricolorul care și-a decis viitorul. Este oficial

Anunţul momentului pentru Edi Iordănescu! Tricolorul care și-a decis viitorul.

George Pușcaș s-a transferat definitiv la Genoa. Italienii le-au plătit celor de la Reading (liga a treia engleză) suma de 4 milioane de euro.

Anunţul momentului pentru Edi Iordănescu

După ce Genoa a terminat Serie B pe locul doi și a promovat în Serie A, șefii echipei au decis să-l transfere definitiv pe George Pușcaș și i-au achitat clauza de reziliere.

Astfel, românul revine în Serie A după cinci sezoane. Acesta mai avea un an de contract cu Reading, echipă ce a retrogradat în Ligue One și care nu dorea să-l păstreze în divizia a treia. Englezii au plătit pentru George Pușcaș, în 2017, 7,5 milioane de euro celor de la Inter.

Internaționalul român a semnat cu Genoa un contract valabil până în iunie 2026 și va încasa cam cât primea și din vechiul angajament, aproximativ un milion de euro.

„Vreau să înscriu peste 100 de goluri în Serie A, ar trebui să încep să dau multe, chiar! De ce să mă întorc în România, dacă mă simt bine unde sunt?!”, declara atacantul.

Românul a jucat 27 de meciuri în toate competițiile pentru Genoa în acest sezon. A fost titular în 10  și a reușit să marcheze patru goluri.

George Pușcaș a mai jucat în Italia la Inter, Bari, Benevento, Novara, Palermo și Pisa. A marcat un singur gol înscrie în Serie A, pentru Benevento într-un meci cu Milan încheiat la egalitate, 2-2.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed