Avertisment dur pentru Florinel Coman! Victor Piţurcă nu s-a mai abţinut. Greşeala uriaşă a vedetei de la FCSB

După ce a adus titlul de campioană a României în vestiarul celor de la FCSB, a venit timpul ca Florinel Coman să facă pasul cel mare în străinătate! Atacantul roș-albaștrilor și-a anunțat plecarea din Superliga, dând curs ofertei celor de la Al Duhail, formație ce activează în campionatul din Qatar.

Victor Pițurcă a comentat transferul atacantului de la FCSB, care, în perspectiva fostului selecționer al echipei naționale, nu va face față în duelurile cu adversarii ce activează în țările arabe.

Greşeala uriaşă a vedetei de la FCSB!

”(n.r.: despre transferul lui Florinel Coman) Atenție, Qatarul, față de Arabia Saudită, e mai slab din punct de vedere fotbalistic. Jucătorii care au plecat în țările arabe n-au prea jucat, se întorc aici.

E dificil, e greu, la noi se vorbește de cămile în țările astea, nu, acolo sunt bani. Jucătorii străini care merg în aceste campionate sunt jucători foarte buni, peste nivelul jucătorilor noștri. O să-l vedem pe Coman ce randament va da acolo și dacă nu se va întoarce.

Uitați, Alibec, jucător titular al echipei naționale, se întoarce. O echipă ca Al Saad, nu-l cumpără, nu-l ia.

(n.r: Vi se pare ciudată alegerea lui, a lui Coman?) Nu, nu mi se pare ciudată deloc, e normal să plece la mai bine. Dacă nu pleacă acum, când să mai plece, are 26 de ani. Coman, cum a fost el înzestrat ca fotbalist, el trebuia să facă pasul acum doi – trei ani de zile. Din diferite motive nu s-a întâmplat asta, e bine pentru el că, pe ultima sută de metri, prinde acest tren. Trebuie să fim realiști, Coman joacă în campionatul nostru bine, marchează în campionatul nostru, dar când joacă la națională, e cam invizibil.

(Nu s-a impus la naţională?) Nu s-a impus, nu știu dacă are unu, două, trei meciuri reușite la națională!”, a declarat Victor Piţurcă, conform AntenaSport.

Al Duhail este pregătită să achite clauza de reziliere a lui Florinel Coman, impusă de către patronul FCSB, în valoare de cinci milioane de euro. Atacantul va încasa un salariu anual în valoare de două milioane de dolari, plus bonusuri.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed