Românii atacă Serie A! Radu Drăgușin, George Pușcaș și Denis Drăguș au promovat matematic cu Genoa. Ce a postat iubita singurului titular

Românii atacă Serie A! Radu Drăgușin, George Pușcaș și Denis Drăguș au promovat matematic cu Genoa. Ce a postat iubita singurului titular.

Genoa, cu Radu Drăgușin integralist, George Pușcaș și Denis Drăguș pe bancă, a câștigat cu Ascoli, scor 2-1, în etapa a 36-a din Serie B, și și-a asigurat matematic promovarea în Serie A.

Radu Drăgușin, George Pușcaș și Denis Drăguș, fiesta de promovare

Drăgușin a fost unul dintre oamenii de bază ai genovezilor în acest sezon. Fundașul român a bifat toate cele 36 de partide de până acum și a marcat și 4 goluri.

Drăgușin și colegii săi au făcut o horă a bucuriei direct pe gazon, iar momentul a fost distribuit pe rețelele sociale și de Ioana Stan, partenera internaționalului român. Apoi s-a declanșat sărbătoarea.

De altfel, la această oră, este fiesta la Genova. Cei trei români și colegii lui defilează prin oraș într-un autocar și cântă cu fanii.

Vești bune pentru Pușcaș

George Pușcaș are motive să sărbătorească împreună cu Radu Drăgușin și Denis Drăguș. Atacantul naționalei va fi transferat definitiv de Genoa, după ce formația din Genova și-a asigurat, din punct de vedere matematic, promovarea în Serie A.

Vârful împrumutat de la Reading, din Anglia, a avut în contract o clauză grație căreia italienii sunt obligați să-l cumpere definitiv, în schimbul sumei de 4 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed