Încă un român ar putea ajunge în Italia. Denis Drăguș, coleg cu George Pușcaș și Radu Drăgușin

Jurnaliștii din Italia susțin că Denis Drăguș ar putea ajunge în această iarnă la Genoa. Clubul l-ar urmări de ceva vreme și se pare că va face o ofertă celor de la Standard Liege, echipă pentru care românul joacă din 2019.

Jurnalistul Gianluca Di Marzio nu a dat mai multe detalii despre această posibilă mutare. Românul a jucat în 20 de meciuri în acest sezon și a marcat 4 goluri. 

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva vreme, românul povestea cum s-a acomodat în Belgia.

Denis Drăguș: „Am început să fiu de-al casei”

”După trei ani aici, deja am început să fiu de-al casei. M-am acomodat bine, echipa e într-un moment bun. Eu zic că viața noastră, a mea și a familiei, e frumoasă aici.

Cultura de aici e foarte diferită, de la orele la care mănâncă, până la orele în care se deschid și se închid magazinele. Stilul lor de viață, ceea ce mănâncă, e diferit. E normal, oriunde mergi trebuie să te adaptezi.

M-a surprins faptul că ploua extrem de mult. Am crezut că am semnat în Anglia prima dată. Soarele vine cam o dată la trei săptămâni aici.

Din punctul ăsta de vedere, e foarte diferit. În jurul echipei, oamenii sunt ok. Dar, în general, dacă nu te cunosc, nu sunt atât de prietenoși.

Dacă lumea te vede că dai totul, indiferent de moment, dacă se vede determinarea ta în joc și îți dorești să lupți pentru echipă, eu zic că nu are ce să meargă rău, toată lumea te va aprecia.

A fost greu să mă adaptez din punct de vedere al intensității, al duelurilor fizice, dar ca mentalitate, cum am crescut noi la Viitorul, eu zic că a fost cea corectă, cea spre performanță și cea care se găsește afară”, a spus Denis Drăguș.

Denis Drăguș a ajuns în Belgia în 2019, transferat de la Viitorul Constanța. Hagi a primit 1,8 milioane de euro pentru fotbalistul român.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed