S-a aflat cine îi va lua locul lui Mirel Rădoi la CSU Craiova! Mihai Rotaru taie şi spânzură la echipă. Surpriza uriaşă pe care o pregăteşte

S-a aflat cine îi va lua locul lui Mirel Rădoi la CSU Craiova! Mihai Rotaru taie şi spânzură la echipă. Surpriza uriaşă pe care o pregăteşte patronul chiar înaintea finalului de an. Deşi se credea că Laurenţiu Reghecampf va fi alesul, în cursă au mai intrat doi antrenori.

Mirel Rădoi a plecat cu scandal de la CSU Craiova. Acum, Rotaru l-a instalat pe Dragoş Bon ca interimar. Acesta nu va sta mult timp pe bancă.

S-a aflat cine îi va lua locul lui Mirel Rădoi la CSU Craiova!

Mirel Rădoi a lăsat-o pe CSU Craiova, iar acum Rotaru are mai multe variante de antrenor. Primul pe listă ar fi Laurenţiu Reghecampf. Acesta este însă un antrenor scump. După ce l-a trecut pe linie moartă pe Sorin Cârţu, Rotaru ar avea două variante de antrenor.

Prima ar fi Emil Săndoi, care ar putea să-şi dea demisia de la naţionala de tineret. Săndoi a condus-o pe Chindia, de la care a plecat după ce a salvat-o de la retrogradare într-un baraj cu Chiajna, conform gsp.ro.

Acesta ar trebui să renunţe la şansa de a conduce tineretul la turneul final de anul viitor. Ar primi însă un salariu mai mare de la Rotaru. Al doilea nume de antrenor este Antonio Conceicao. Acesta i-a fost propus lui Rotaru de către Marcel Popescu, conform sursei citate.

Antrenorul e liber de contract după ce a condus cel mai recent naționala Camerunului. A fost dat afară după ce camerunezii au terminat pe 3 Cupa Africii. Camerunezii pierduseră în semifinale în fața Egiptului, după executarea loviturilor de departajare, și apoi aveau să o învingă pe Burkina Faso în finala pentru locul al treilea.

Cu Dragoș Bon pe bancă, CSU a învins-o pe Mioveni cu 1-0. Echipa a jucat însă foarte slab „De ce să mai angajeze pe altcineva? Bon e craiovean, e un om legat de club, eu îl cunosc. A mai fost interimar și a câștigat două meciuri, acum a câștigat din nou. Ar trebui să-l lase pe el la conducere și să vadă ce se întâmplă”, a spus Panduru, în direct la OrangeSport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

S-a decis soarta lui Radu Drăgușin! Anunţul venit de la Tottenham. Ce se va întâmpla cu tricolorul

S-a decis soarta internaționalului român, Radu Drăgușin! Anunţul fost...

Revine Victor Piţurcă în Superliga?! Dezvăluirea momentului despre fostul selecţioner. Dumitru Dragomir a spus totul

Revine Victor Piţurcă în Superliga?! Dezvăluirea momentului despre fostul...

Mihai Stoica face dezvăluirea momentului! S-a aflat adevărul despre jucătorul dorit de FCSB. Ce probleme are Alexandru Chipciu

Mihai Stoica, președintele FCSB-ului face dezvăluirea momentului! S-a aflat...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed