Revine Victor Piţurcă în Superliga?! Dezvăluirea momentului despre fostul selecţioner. Dumitru Dragomir a spus totul

Revine Victor Piţurcă în Superliga?! Dezvăluirea momentului despre fostul selecţioner. Dumitru Dragomir a spus totul. Fostul şef al LPF a spus ce echipă l-ar vrea tehnician oricând.

Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri complete despre Victor Piţurcă. Spune că fostul selecţioner nu mai vrea să antreneze.

Revine Victor Piţurcă în Superliga?!

Victor Piţurcă nu a mai preluat nicio echipă după ce a fost dat afară de la CSU Craiova. Este şomer de 4 ani de zile. Dragomir a dezvăluit că Piţi nu mai vrea să antreneze, iar în cazul în care se răzgândeşte imediat o să îşi găsească o echipă din Arabia Saudită sau chiar Superliga, unde a mai fost dorit recent, conform fanatik.ro.

“Piţurcă e omul dracu’. Ăsta este caracterul lui, nu poţi să îl schimbi, îi critică pe toţi. Nu vrea să antreneze. M-am dus eu cu ofertă la el de la o echipă. Jur… Era o echipă bunicică, de la locul 8 în sus.

Eu i-am făcut propunerea. Fiţi atenţi aici… Piţurcă e antrenor mare. Este în top 5 antrenori ai acestei ţări. Piţi are bani. Eu fac pariu că dacă vrea să antreneze, în două săptămâni eu îi găsesc echipă.

În Arabia Saudită, la una dintre primele 10 echipe. În România am o echipă bună care era să intre în play-off anul ăsta. Îl doreşte de un an şi ceva. Se supără Piţi că m-am apucat să spun.

Am refuzat. Nu pot să spun despre cine e vorba. 41 de ani am semnat doar la preşedinte. El, Lucescu, Dinu, Iordănescu cel bătrân, sunt coloşi. Piţurcă este un mare antrenor.

Nu ştiu dacă poate să lucreze cu Burleanu. Trebuie să lucrezi cu un conducător care respectă meseria de antrenor. El a plecat de la echipa naţională când era Burleanu. Ce i-o trebui lui Piţurcă să meargă antrenor?

Te saturi la un moment dat. Eu m-am lăsat după 41 de ani şi m-am apucat de imobiliare. Îmi place mult de tot, lucrez la ceva ce să las în urma mea. Eu nu m-aş mai întoarce la fotbal pentru 100.000 de euro pe lună.

Nu mă întorc nici la 1 milion pe lună. Eu vreau să trăiesc, nu vreau să mor”, a spus Dragomir, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed