S-a decis soarta lui Radu Drăgușin! Anunţul venit de la Tottenham. Ce se va întâmpla cu tricolorul

S-a decis soarta internaționalului român, Radu Drăgușin! Anunţul fost făcut de cei de la Tottenham. Ce se va întâmpla cu tricolorul în următoarea perioadă. Edi Iordănescu trebuie să ştie.

Radu Drăgușin a fost introdus de antrenorul său din primul minut în meciul cu Sheffield United. Tottenham s-a impus cu scorul de 3-0 în ultima etapă din Premier League. Românul a jucat pe toată durata partidei.

S-a decis soarta lui Radu Drăgușin!

Tottenham a publicat pe site-ul oficial al clubului, lista de 24 de jucători care vor face deplasarea în Melbourne, Australia, iar Drăgușin este inclus. Echipa se deplasează pentru a juca amicalul cu Newcastle din data de 22 mai.

Românul va avea șansa de a-l convinge încă o dată pe Ange Postecoglou că merită să joace mai mult în sezonul următor. În cel încheiat recent a jucat aproximativ 424 de minute în nouă meciuri. De pe listă lipsesc vicecăpitanul Cristian Romero, Pierre-Emile Hojbjerg și Giovani Lo Celso, indisponibili.

”Ce mod de a încheia sezonul! În cele câteva luni petrecute la Tottenham, am simțit un incredibil sentiment de apartenență. Mulțumesc că m-ați primit cu brațele deschise! Să continuăm împreună”, a fost mesajul transmis de Drăgușin după meciul cu Sheffield United. Tottenham a încheiat campionatul pe locul cinci în acest sezon.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed