Dumitru Dragomir îl provoacă pe Ion Ţiriac! Afacerea uriaşă pe care a propus-o. Şi Cristi Borcea ar fi implicat

Dumitru Dragomir îl provoacă pe Ion Ţiriac! Afacerea uriaşă pe care a propus-o. Şi Cristi Borcea ar fi implicat. Fostul preşedinte al LPF vine cu dezvăluiri tari despre proiectul pe care vrea să-l pună la cale.

Dumitru Dragomir vrea să o ridice pe Dinamo alături de Ion Ţiriac şi Cristi Borcea. Vrea un buget de 20 de milioane de euro pentru a duce pe Dinamo în Champions League.

Dumitru Dragomir îl provoacă pe Ion Ţiriac!

Dumitru Dragomir ştie cum să o ridice pe Dinamo. Proiectul îi include ca investitori pe Ion Ţiriac şi Cristi Borcea. Dragomir a fost propus în această funcţie chiar de către Cristi Borcea. Din super-proiect ar mai face parte Nicolae Badea, Nicolae Dumitru, zis „Niro”, dar şi alţi oameni de afaceri cu multă putere financiară din România.

„Dacă îi am în spate și 10 ani la rând nu iau campionatul la cel puțin 10 puncte față locul doi și nu fac echipă de Champions League să fiu răstignit pe Arcul de Triumf. Este greu să se înțeleagă, între ei îl au pe Țiriac.

Cam toată lumea trebuie să facă ce spune Țiriac. Cu ăștia m-aș duce, din primul an îl depășesc pe Gigi! Din primul an, dacă nu pun toți banii înapoi. Să am două luni să plec cu Giovanni în America de Sud, l-aș lua și pe Manea cu mine”, a spus Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

Fostul Şef LPF ştie cum îi face echipă mare lui Dinamo. „M-aș duce o săptămână în Argentina când au meciuri echipele U21, nu există să nu vin cu trei, patru jucători. Aș mai lua 2 de la Hagi, l-aș lua pe Ștefănescu de la Sepsi. Și de la Craiova ar fi jucători de luat. Rotaru ar trei jucători de care ai putea să te folosești.

Vin cu cel puțin patru sud-americani și doi africani, iar restul să fie români”, a mai declarat Dragomir, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed