Mihai Stoica face dezvăluirea momentului! S-a aflat adevărul despre jucătorul dorit de FCSB. Ce probleme are Alexandru Chipciu

Mihai Stoica, președintele FCSB-ului face dezvăluirea momentului! S-a aflat adevărul despre jucătorul dorit de FCSB din sezonul viitor. Ce probleme are Alexandru Chipciu în acest moment.

Mihai Stoica a evitat să dea un răspuns în cazul lui Chipciu. În ultimul timp s-a tot vehiculat în presă că jucătorul va veni la FCSB din sezonul următor. Acesta mai are un an de contract cu U Cluj și nu se știe ce se va întâmpla.

Mihai Stoica face dezvăluirea momentului!

FCSB are nevoie de jucători puternici pentru a face față în preliminariile Champions League. Alexandru Chipciu se află și el pe lista de transferuri a roș-albaștrilor. Unul dintre inconveniente ar fi că mai are un an contract cu gruparea ardeleană.

Președintele actualei campioane, nu a vrut să vorbească prea mult despre un eventual transfer al mijlocașului la FCSB ținând cont de situația sa contractuală. Stoica a vorbit doar despre cariera sa după ce se va lăsa de fotbal.

Acesta îl vede mai potrivit pentru funcția de director sportiv decât pentru cea de antrenor.

”Chipciu este sub contract! Mi-e greu să vorbesc despre Chipciu și n-am făcut-o nici în emisiunile pe care le am pentru că este sub contract. Și-atunci prefer să tac. La Chipciu eu văd perspectiva și după ce abandonează activitatea competițională.

Eu tot mă chinui să aduc un fost fotbalist important lângă mine. Lângă mine ce înseamnă? Director sportiv! Toți vor să se facă antrenori. Interesul pe care și l-a manifestat mereu față de fenomen, în general, îl văd mai degrabă director sportiv decât antrenor.

Pentru că el are o inteligență într-adevăr emoțională, dar nu cred că poate să fie antrenor de mare valoare. Pentru că îl văd un om incapabil să-și cenzureze emoțiile!

Pe când director sportiv îl văd oricând, pentru că știe fotbal foarte mult, urmărește foarte mult și îl văd lângă mine. Acum el își va decide următorii pași. Cred că mai are și el de jucat!”, a spus Mihai Stoica, potrivit gsp.ro.

Ce spune Alex Chipciu?!

Fotbalistul a vorbit despre viitorul său la finalul meciului cu Oțelul Galați, 2-0.  ”Nu pot să-mi permit să mă gândesc la altceva, pentru că urmează un meci capital la Craiova (n.r. – barajul pentru Conference League). Avem și o primă foarte mare, avem și posibilitatea ca acest club să joace în Europa, ceea ce nu s-a mai întâmplat din 1970, nu știu de când.

Sunt concentrat 100% acolo, chiar dacă au apărut speculații. Nu pot să neg, au ieșit discuții (n.r.- despre o trecere la FCSB). Dar în același timp chiar vreau să trag linie după acel meci. Au fost doi ani obositori pentru mine. Și frumoși, dar m-au stors.

Am sentimentul că trebuie ceva nou, asta e părerea mea. Vom vedea ce se va întâmpla după ultimul meci”, a spus Chipciu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed