Probleme mari pentru Ianis Hagi! Este cutremur la Glasgow Rangers. Decizia care tocmai a fost luată de şefii clubului / Foto

Probleme mari pentru Ianis Hagi! Este cutremur la Glasgow Rangers. Decizia care tocmai a fost luată de şefii clubului. Internaţionalul român a rămas fără antrenor. Şefii de pe Ibrox Park tocmai au anunţat că l-au demis pe tehnicianul olandez, Giovanni van Bronckhorst.

Ianis Hagi a rămas fără antrenor. Olandezul a plătit din cauza rezultatelor slabe. Totul a devenit oficial în urmă cu câteva minute.

Probleme mari pentru Ianis Hagi!

Într-un comunicat de presă publicat luni, Consiliul de Administraţie a dorit să „ exprime sincere mulţumiri lui Gio pentru toate eforturile depuse de la numirea sa. Gio a condus clubul la o a cincea finală europeană şi a câştigat Cupa Scoţiei în mai anul trecut. De asemenea, a condus echipa la prima calificare a clubului în Liga Campionilor în doisprezece ani”

Din păcate, rezultatele şi performanţa din ultimele luni nu au fost la înălţimea aşteptărilor şi a fost luată astăzi decizia consiliului de a rezilia contractul managerului”, se arată în comunicat. Deocamdată nu s-a stabilit numele sucesorului său.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ianis Hagi (@ianishagi)

Ianis Hagi este accidentat de la începutul acestui an foarte grav. În acest moment se află în plin proces de recuperare şi speră să revină în meciurile oficiale la începutul lui 2023. Interesant este că în momentul în care s-a accidentat Ianis Hagi la scoţieni pe bancă era legendarul Steven Gerrard. După plecarea lui Gerrard la Aston Villa a venit Giovanni van Bronckhorst. Hagi nu a apucat să fie antrenat de către olandez în meciurile oficiale.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed