Ianis Hagi face anunțul mult-așteptat despre echipa națională, când va reveni: `Vreau să fiu în formă bună la început de preliminarii!`

Ianis Hagi s-a accidentat în ianuarie când a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate ale genunchiului, s-a operat și se recuperează. Însă deocamdată nu s-a preconizat și momentul clar când fotbalistul lui Rangers va reveni pe gazon. Oricum, nu se va întâmpla înainte de Mondialul din Qatar.

”Sunt bine, am văzut că s-a vorbit foarte mult în aceste aproape 9 luni. Mulți și-au dat cu părerea unde nu se știa. Accidentarea mea a fost foarte clară de la primul episod din documentar pe care l-am postat.

Este vorba despre o accidentare cu perioadă de refacere de 9-12 luni. Nu s-a pus problema să revin mai devreme. S-a vorbit mult, dar nu și-avea rostul. Sunt bine, n-au trecut 9 luni de la operație. Sunt pe drumul cel bun. Este o operație pe termen lung, sunt și momente când stagnezi, e parte din recuperare. Trebuie să o accepți.

E o accidentare mai mult mentală decât fizică, dar sunt foarte bine mental, fericit. Mă simt puternic. Nu mai e mult până îmi voi reveni. Totul este bine, nu mai ascultați în stânga și în dreapta”, a explicat Ianis Hagi, astăzi la tragerea la sorți pentru Euro U21.

”Vin la echipa națională să fac performanță!”

Ianis a vorbit și despre șansele naționalei mari să prindă turneul final al EURO 2024 din grupa cu Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra.

„Eu vin la echipa națională să fac performanță. Oriunde am fost, am avut mentalitatea de a fi cel mai bun. Așa m-am născut, așa simt. Trebuie ca toți jucătorii să fie sănătoși, am văzut ghinioane și la Dennis, la Vali, jucători foarte talentați. Când va veni luna martie, cu siguranță vom fi pregătiți.

Vreau să fiu în formă bună la început de preliminarii, ăsta este țelul pe care mi l-am pus, mi-e clar că mă gândesc la asta. De asemenea, să revin la echipa de club, să joc și să o fac cât mai bine. E o grupă din care vrem și trebuie să ne calificăm. Rămâne să demonstrăm pe teren”, a afirmat el.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed