Dorinel Munteanu şi-a ieşit din minţi! A făcut scandal după meciul cu Petrolul: ‘Ce întrebare stupidă’ + Şi-a făcut praf şi propria echipă

Dorinel Munteanu şi-a ieşit din minţi! A făcut scandal după meciul cu Petrolul. Antrenorul celor de la Oţelul s-a enervat fără sens după o întrebare simplă după partida de la Ploieşti. Tehnicianul moldovenilor a fost întrebat cum va aborda meciul din ultima etapă, cu Botoşani.

Dorinel Munteanu a făcut scandal, deşi situaţia este clară. Oţelul este sigură de locul de baraj de Conference League, iar meciul cu Botoşani este de palmares. mai mult, peste doar trei zile gălăţenii au finala Cupei, cu Corvinul.

Dorinel Munteanu şi-a ieşit din minţi!

„Ce întrebare stupidă, vom da totul cu Botoşani. Veţi vedea ce formaţie voi alinia. Sunt anormale asemenea speculaţii”, a tunat Dorinel Munteanu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Dorinel Munteanu  şi-a făcut praf propria echipă. Era extrem de nervos după ce Oţelul a pierdut cu Petrolul, scor 1-2. A spus clar că unii dintre jucători vor pleca de la echipă, la finalul sezonului. „Sunt dezamăgit de către unii dintre jucătorii mei. În asemenea hal, nu poţi să faci performanţă. Eu sunt responsabil de înfrângeri. Voi discuta cu ei ceea ce ar fi trebuit să facă. Nu poţi să pierzi un joc în asemenea hal. Le-am spus că pentru unii dintre ei poate fi ultimul meci. 

Nu a fost primul gol primit pe 2-3 greşeli la rând. Sunt supărat nu că am pierdut, ci pe randamentul lor”, a mai spus antrenorul Oţelului, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed