VIDEO Primit de șeici cu flori la aeroport! Primele imagini cu Mirel Rădoi ca antrenor lui Al Ta’ee!

Mirel Rădoi a semnat zilele trecute cu saudiții de la Al Ta’ee. La arabi, fostul selecționer intenționează să stea doi ani, cât are contractul. Salariul este de 1,2 milioane de dolari pe an, așa că Rădoi n-a avut de ce să stea prea mult pe gânduri.

Rădoi a ajuns astăzi în Arabia Saudită și a intrat deja în pâine. Șeicii i-au făcut o primire ca unui adevărat star. Nu cum a avut parte Ronaldo la Al Nassr, dar l-au așteptat pe Rădoi cu buchete de flori la aeroport.

”Sunt mândru să fiu aici, sunt entuziasmat să încep o nouă provocare. Îi aștept pe toți fanii să vină la stadion, să facă atmosfera pe care am văzut-o la televizor”, a fost mesajul fostului selecționer, pentru suporteri. Rădoi a încheiat discursul cu o propoziție în arabă. Apoi și-a cunoscut jucătorii și a și condus primul antrenament.

Rădoi va debuta pe banca saudiților pe 27 ianuarie, de la ora 17:00, împotriva lui Al-Shabab. Echipa sa este pe locul nouă în clasament, cu 18 puncte acumulate în 14 meciuri. Al-Shabab, în schimb, se află pe locul patru, la cinci în spatele liderului Al-Nassr.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari